A szőke legenda visszatért!

2014.március.18.

Éppen 20 éve az egész divatvilág a lába előtt hevert, ha 1994-nek volt saját szupermodellje, az mindenképpen Nadja Auermann volt.

Nadja Auermann
Fotó: HarpersBazaarRussia

Talán éppen ezért is jutott eszébe most az orosz Harper´s Bazaar magazinnak, hogy a jégszőke német legendát tegye új címlapjára. Az elképesztően hosszú lábú, fagyosan szexi szépség népszerűsége a grunge hanyatlását jelentette a divatvilágban. Nadja Auermann volt a technomodell, olyan volt, mintha az űrből jött volna, a valószínűtlenül arányos teste passzolt a high-tech kultuszához, ő maga is olyan volt, mintha számítógépen tervezték volna.

Ugyan kétségtelen, hogy nem olyan állócsillag, mint akkori kortársai közül például Naomi Campbell, akivel rengeteg alkalommal dolgoztak együtt és igazán jó barátnők is voltak, vagy akár Kate Moss. Igaz, ennek első sorban inkább az volt az oka, hogy sikerei csúcsán Nadja Auermann a családot választotta, és 1997 után csak elvétve bukkant fel divatlapokban. Hírnevét filmszerepekkel, és saját vállalkozásokkal tartotta fenn. Két éve, 40. születésnapja alkalmából került újra reflektorfénybe, de még mielőtt újra felkapták volna, negyedik alkalommal is szülési szabadságra ment.

A Harper´s Bazaar orosz kiadásának aktuális számával és annak címlapjávaltért vissza a divatvilágba. Négy szülés, és az eltelt 20 esztendő sem nagyon látszik meg rajta, és ahogy így elnézzük, könnyen lehet, hogy most nem csak egy címlap erejéig köszön be. Mi nem bánnánk!

Nadja Auermann

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex