18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

A trend, ami biztos nem fut be: Rick Owens péniszvillantós ruhái

2015.január.23.

Minden évben jut bőven botrányokból a kifutóra. Általában azonban inkább a női kollekciók körül alakulnak ki a legemlékezetesebb sztorik. Az amerikai Rick Owens viszont úgy döntött, változtat ezen a tendencián.

rick owens
Fotó: Instagram

A dizájner mindig is merészségéről és szemtelenségéről volt híres a divatvilágban. Természetesen amellett, hogy minden kollekciója hordoz magában egy kis huncutságot, az egyik legnagyobb zseninek tartják a szakmában.

Nos, a 2015-ös őszi férfi kollekciója minden eddigi csínytevésénél továbbmutatott. Rick Owens oversize tervezései ezúttal a fiú modellek csomagját engedte szabadjára – igen, arra a bizonyos csomagra gondolunk. Persze, azonnal hatalmas port kavartak a Sphinx névre keresztelt kollekció péniszvillantós darabjai, melyeket úgy kell elképzelni, hogy a ruhák kivágásai miatt vajmi keveset hagytak a képzelőerőre, vagy pusztán a felsőrészeket olyan módon vágták le, hogy bőven kikandikált alóla a jól megáldott ifjak férfiassága.

A tervező végtelenül könnyedén magyarázta kollekciójának kulcsdarabjait: "A meztelenség a legegyszerűbb és a legősibb emberi gesztus".

Fotó: Instagram

Persze, mindez vicc, és nem gondoljuk még álmunkban sem, hogy lesz is olyan bevállalós személy, aki ezeket a ruhákat tényleg viselni fogja az utcán vagy a vörös szőnyegen, de mindenképpen mókás látvány, és örülünk, hogy még mindig vannak olyan tervezők, akik tudják miről is szól valójában a divat: a szórakozásról és a kísérletezésről.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói