A Women of the Year győztesének kreációi az Arena Plazában

2012.március.26.

Március 28-ától várja a vásárlókat az Ourstyle Boutique ideiglenes üzlete az Arena Plaza emeletén, ahol több mint húsz magyar divattervező aktuális kollekciójából válogathatnak az érdeklődők. A divattervezők sorát színesíti Abodi Dóra is, aki március 22-én a GLAMOUR Women of the Yearen az év divattervezője lett . A GLAMOUR üdvözli a kezdeményezést, hajrá, magyar divat, hajrá, magyar divattervezők!

"Egyre népszerűbb trend a kortárs divattervezők ruhadarabjait hordani. Az Arena Plaza számára fontos, hogy a stílus és a legújabb trendek iránt elkötelezett látogatói számára mindig változatos és különleges kínálatot nyújtson, ezért külön örömmel biztosít helyet a kortárs dizájnerek ideiglenes üzletének. Az üzletnyitásnak köszönhetően Abodi Dóra, a Glamour Women of the Year 2012 gála díjazottjának kreációi is megtalálhatóak lesznek az üzletben" – olvasható az Arena Plaza közleményében.

Az Ourstyle Boutique működtetői olyan tervezőkkel dolgoznak együtt, akiknél megfelelő az ár-érték arány és emellett a nemzetközi trendekhez tökéletesen illeszkedő kollekciókat alkotnak. Az üzletben így többek között megtalálható lesz Lokalwear, Anh-Tuan, Nanushka, rekavago, DoraAbodi, Sarman Nora, Artista ruhái, kiegészítői is.

Az üzlet belső kialakításakor is figyeltek arra, hogy a hangsúly a művészeken legyen, így az egyes tervezők kollekciói kis szigeteket alkotnak, segítve az egyedi ruhadarabok, kiegészítők készítőinek bemutatkozását. De ezen belül elkülönülnek a különböző értékkategóriák is, így méltó helyet kap majd egy-egy luxustermék, de emellett a jó árú termékek is felismerhetőek lesznek.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói