A YouTube divatcsatornája teljesen megújul és imádni fogod

2019.szeptember.9.

Eddig is rengeteg divattal, még több szépségápolással foglalkozó csatorna volt a YouTube-on, alig győztünk már kiigazodni rajtuk, de most a videószolgáltató gondolt egy nagyot, és teljesen újraszabta a divattartalmait.

A YouTube/Fashion csatorna úgy tűnik, hogy arra készül, hogy az online térben vegye át a legendás Fashion TV szerepét. A projekthez megnyerték a Vogue, és a Vanity Fair, valamint a W magazinok korábbi munkatársát, az egyre befolyásosabb Derek Blasberget, aki több videós műsornak is a házigazdája volt korábban. Most Blasberg arra készül, hogy teljesen megújítsa a YouTube divatcsatornáját.

A /Fashion legnagyobb újítása, hogy rengeteg márkával leszerződtek, és már a New York-i divathétről egy sor bemutatót élő egyenesben közvetítenek, már látni lehetett a Ralph Lauren, a Tory Burch és a Tommy Hilfiger aktuális bemutatóját, és a Michael Kors márka hívei is élő egyenesben láthatták, hogy a márka mit kínál a 2020-as tavasz-nyári szezonra. Az élőben közvetített divatbemutatók mellet a csatorna válogatás nyújt vörös szőnyeges riportokból, gardróbtippekből, modellvideókból, de természetesen nemcsak divat, hanem rengeteg sok beauty tartalom is bekerül a szerkesztők válogatásába.

Derek Blasberg a csatorna szerkesztője:

Derek Blasberg
Fotó: Rexfeatures

A divatcsatorna hamarosan saját sorozatot indít Stories of Style címmel, amiben Blasberg legközelebbi divatinfluenszer barátai adnak majd tippeket, mint Rosie Huntington-Whiteley, Alexa Chung. A szerkesztő azt ígéri, hogy a feliratkozó tényleg első kézből fognak értesülni a legfrissebb divat- és szépségtrendekről. Illetve szeretnének újabb arcokat felfedezni, akik a jövő trendjeit diktálni fogják. Izgalmas vállalkozásnak ígérkezik, a divathetek időszaka szuper tesztidőszak lesz, hogy megnézzük merre halad a /Fashion!

Ez is érdekelhet

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói