Abonyi Alma exkluzív ennivalóan édes kampánya először nálunk debütál

2018.május.31.

Többször is írtunk Nektek Abonyi Almáról, az ő korszakalkotó, különleges táskáiról, amik carbonból, bőrből vagy a kettő ötvözetéből készültek és nagyon hamar rabul ejtették a hazai és külföldi vásárlók szívét.

Alma most ismét nagyot álmodott és elkészítette az új "ennivalóan édes" EAT ME kapszula kollekcióját, ami bevalljuk, a mi szívünket is megdobogtatta. Az inspiráció, amiből az ihletet merítette az új darabokhoz, a lehető legautentikusabb helyen érte utol.

Az egyik üzletben tavaly nyáron találkoztam egy francia hölggyel, aki a mini box táskám láttán felkiáltott, hogy C'est trés mignon!, ami magyarul annyit jelent, hogy Ez nagyon cuki!. Utána a francia mignon szó kapcsán még kuncogtunk is egy kicsit, majd a táskáknak elkezdtünk random sütemény neveket adni, hogy melyik táska milyen édesség lenne… Ez az egész valahogy szöget ütött a fejemben és ez lett az alapja az EAT ME kapszula kollekciónak.

Ez a sütis vonal azonnal meg is szabta az új táskák anyaghasználatát: Alma egy könnyedebb, ám kifinomultabb színvilágban kezdett el gondolkodni. A kollekció karakterét a néhol csillogós pasztelszínek határozzák meg. Ugyanakkor azokra a hölgyekre is gondolt, akiknek ez túl merész választás lenne, vagy egyszerűen csak nem illene a ruhatárukba, ezért készült fehér, ezüst és arany kombináció is, illetve egy nagyon izgalmas fekete geometrikus minta, a sötétebb árnyalatok kedvelőinek.

Kivételesen most csak három táskamodellre fókuszáltam, a tavaszi-nyári szezonnak megfelelő, legfelkapottabb darabokra. Még maradt egy kis alapanyagom, így ha valaki beleszeret egy-egy színvariációba, de másmilyen fazonra vágyik, keressen nyugodtan, örömmel elkészítem neki.

Alma első körben eredetileg három táskát szeretett volna bemutatni a közönségnek, de ezzel egy időben befejezte a kis pénztárcák, vagy ahogy ő hívja, "mütyürtartók" tesztelését és módosítását is.

Hihetetlennek tűnik, de amilyen aprócska tárgy, annyira fontos, hogy valóban praktikus legyen, higgyétek el, minden milliméter számít! Több prototípust teszteltünk csajos élethelyzetekben, mire elégedett lettünk a végeredménnyel. Így ez az új termék is megjelenik az EAT ME színeiben. Ráadásul van egy jó hírem a férfiak számára is: készült abszolút pasis verzió, klasszikus fekete, barna, carbon mintázatú anyagból is.

A pasztelszínek és a sütis vonal adta magát, így Almáéknak egy erre utaló nevet kellett választaniuk a kollekciónak, ami nem lehetett egyszerű feladat. Rengeteg hangzatos, de elcsépelt nevet használnak mostanában, nekik valami mesébeillőt kellett találniuk.

Egyszercsak eszembe jutott a klasszikus Alice Csodaországban mese és ez azonnal el is döntötte a kérdést, megszületett a név. Innentől pedig már minden ment magától, nem kellett sokat gondolkoznunk a fotózás tematikáján sem. Egy modern Alice-t szerettünk volna megjeleníteni a képeken, ami azt hiszem végül sikerült is. Nagyon szerencsés vagyok, mert most is szuper csapattal dolgozhattam együtt és külön vicces volt, hogy mindegyikünk kedveli ezt a mesét, így hamar megvolt a közös nevező és az összhang. Régóta vágytam olyan kampányképekre, amelyek erősebb perspektívából mutatják be a modelleket, a mi témánkhoz ez az ábrázolási mód pedig most tökéletesen illett, hogy Alice-t hol picinek, hol nagynak ábrázoljuk.

Az Alice időrendetlenségnek kicsit megfelelve, Almáéknál sem ment minden a megszokott sorrendben. A kollekcióból már mutattak egy kis ízelítőt a Budapest Central European Fashon Weeken, de csak június 9-től vásárolhatók meg a termékek az Alma Abonyi webhsopban (almaabonyi.com) és a Clique Design Studióban (1082 Budapest,Baross utca 47. II./7.).

Előtte egy nappal kerül majd sor az új táskák hivatalos bemutatójára az extravagáns ékszer- és kiegészítő márkával, a DELACIER-rel \ (www.delacier.com ) közösen, a Clique Design Studióban tartott igazán ünnepi shopping day keretében. Alma Domokos Dórival egy különleges meglepetéssel is készül az alkalomra, az új kollekciót ott lehet majd megvásárolni először, így tényleg érdemes lesz elmenni a Showroom-ba.

Abonyi Almáék várnak mindenkit szeretettel június 8-án 17 órától a Clique Design Stuidóban!
Itt tudtok csatlakozni az eseményhez: http://bit.ly/AlmaAbonyi_EAT_ME_kollekcio_premier

fotó: Mile Máté
styling: Kaposi Judit
haj: Fábián Zsanett
smink: Szlameniczky Zita
modell: Barbie Berek /Avantage ModelsKülön köszönet Somogyi Böbének és a Vintage Gardennek. Valamint a képek nem jöhettek volna létre Bacsa Dávid nélkül sem.

Ez is érdekelhet

Latexben vonult a királynő elé, 15 év alatt mégis megszelídült Lady Gaga stílusa

Latexben vonult a királynő elé, 15 év alatt mégis megszelídült Lady Gaga stílusa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói