A magyar Aeron márka is bemutatkozik a legkörnyezettudatosabb divathéten Koppenhágában

2022.június.4.

A Copenhagen Fashion Week, azaz a koppenhágai divathét bejelentette az 2023-as tavasz-nyári divatbemutatósorozatának 36 márkáját, amelyek a hivatalos program részeként mutatkoznak be 2022 augusztusában.

A sikeres magyar márka most az ökotudatosság úttörőjének számító Koppenhágában mutatkozhat be
A sikeres magyar márka most az ökotudatosság úttörőjének számító Koppenhágában mutatkozhat be
Fotó: Áeron

A feltörekvő tehetségek iránti elkötelezettséggel az 2023-as tavaszi-nyári kínálat a jövő látnokait köszönti: Jade Cropper, a (di)vision, a The Garment és A. Roege Hove, a P.L.N. és a finn Latimmier márka, valamint az OperaSPORT először csatlakozik a menetrendhez.

A Berner Kühl és a Sunflower az idei szezonban a férfi ruházatra helyezi a hangsúlyt, és a Soulland, Martin Asbjørn, Schnayderman's és Wood Wood mellett a tavalyi szezonban Zalando fenntarthatósági díjat nyert Iso.Poetism by Tobias Birk Nielsen is visszatér a programba. Ehhez csatlakozik a Holzweiler, Henrik Vibskov és Mark Kenly Domino Tan, akik az előttünk álló szezonban a kollekciójukon belül férfi ruhákat mutatnak be.

Azzal a céllal, hogy az északi országok legjobbjait mutassa be, a Ganni augusztusban fizikailag is visszatér, a Saks Potts, Helmstedt, Rotate, Skall Studio, Stine Goya, Hope, Baum und Pferdgarten, Lovechild 1979, Gestuz, Munthe, Rabens Saloner, Samsøe Samsøe, Remain és Rotate várva várt folyamatos jelenléte mellett.

A Dán Királyi Akadémia éves bemutatójának hagyományai szerint a végzős évfolyam MA kollekcióit mutatja be.

Az idei szezonban a CPHFW örömmel üdvözli a magyar Aeron márkát, amely nemzetközi perspektívát és északi szinergiákat hoz az SS23-as szezonba. Ez az első magyar divatmárka, ami bemutatkozhat a legkörnyezettudatosabb divathéten.

Áron Eszter az Aeron vezető tervezője a Budapest Central European Fashion Week-en rendezett divatbemutatójának a végén megköszöni a közönségnek, a vásárlóknak a bizalmat
Fotó: BCEFW

Áron Eszter 2012-ben alapította az AERON márkát. A budapesti atelier-ben Eszter a családi örökségének, a középeurópai kézműipar hagyományainak ápolása mellett a folyamatos innovációra fókuszál, az AERON márka ezek harmonikus találkozása. Az AERON-t a különleges anyaghasználat és a jellegzetes stílusa jellemzi. Minden kollekció egyedi és egytől egyig szembe megy az elvárásokkal. Az AERON viselője a modern nő, aki a kifogástalan minőséget és az időtálló darabokat keresi.

Az Aeron izgalmas, letisztult vonalai, funkcionális esztétikája tökéletesen illeszkedik az észak-európai trendekbe. 2022 tavasz-nyári kollekció
Fotó: BCEFW

A koppenhágai show-menetrendet ebben a szezonban teljesen fizikai aktivációként tervezik, de minden show élő közvetítése megtekinthető a copenhagenfashionweek.com oldalon vagy a CPHFW YouTube-csatornáján keresztül.

Ez is érdekelhet

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját