Amikor kelet és nyugat találkozik a plus size márkában

2015.október.7.

Izgalmas téma következik! Adott egy luxus plus size márka, a Marina Rinaldi, amely a klasszikus eleganciát igyekszik szezonról szezonra némi modern életérzéssel és hamisítatlan olasz sikkel megfűszerezni.

Nagy nap volt a brand történetében az idei SS prezentáció, ugyanis első alkalommal kollaborált külsős művésszel, s hoztak létre egy kicsit extravagáns, mégis hordható és nagyon szerethető kollekciót. A következő tavasz-nyári szezon a harmóniáról és az egyensúlyról, pontosabban azok összefüggéseiről fog szólni. Tsumori Chisato japán divattervező közreműködése kétségtelenül frissességet és új művészeti látásmódot hozott magával. A gyönyörű sziluettek prémium minőségű printekkel váltak teljessé, amelyről a japán tervező rendkívül híres.

Az ő jelenléte és a Rinaldi életérzés fúziója által létrejövő álomvilág bohém érzékisége egyaránt érezhető a végső produktumban. Inspirációs forrásként erős és karizmatikus nők történetei, illetve a költészet bódító "visszhangjai" szolgáltak. A virágos nyomatok egyszerű játékát néhol megtörik az aszimmetrikus vonalak, amelyek olyan matériákban öltenek testet, mint pamut, vászon vagy egy kis crepe de Chine. Színpaletta tekintetében sem kell csalódnunk, hiszen a legújabb Rinaldi kollekció szembemegy azzal az alapfeltevéssel (pontosabban klisével), miszerint a teltebb hölgyek csak feketét viselhetnek. A kreációk között találunk lakk piros, fűzöld, indigó, vagy éppen arany részleteket.

A Diamond Tower 25. emeletén szemtanúi lehettünk a naplementének és a felkelő Napnak egyaránt. Míg előbbit a gyönyörű kilátás tette emlékezetessé, addig utóbbit a Marina Rinaldi jövőbe mutató, japánizáló tavasz-nyári kollekciója varázsolta egyedülállóvá. Ez a kettős pedig alighanem feltette a koronát a Milan Fashion Week plus size szekciójára.

További szép napot,
Bence

Fotók: Marco Di Giovanni

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!