Angyalkák bugyiban - A Victoria`s Secret 2012-es show-ja

2012.november.8.

Nem véletlenül a Victoria`s Secret éves divatbemutatója a világ legnézettebb divateseménye, a fehérneműcég ugyanis tényleg megadja a módját.

Elég ha csak a félmilliárd forint értékű Fantasy Bra-ra gondolunk, no és persze a show-t meghatározó kiemelt szupermodellekre, a Victoria`s Secret hivatalos angyalaira. A 2012-es bemutató éppen olyan eklektikus, varázslatosan sokszínű szetteket hozott, mint azt megszokhattuk a korábbi években. A látványos szerelésekkel életre kelt egy-egy pillanatra a Veszedelmes viszonyok fülledt világa, de a cirkuszi hangulat és az igazi amerikai életérézést közvetítő szettek sem hiányozhattak.

Már beszámoltunk róla, hogy idén negyedik alkalommal a Victoria`s Secret bemutatóinak történetében újra magyar szépség, Palvin Barbi is fellépett az eseményen, ami már csak azért is nagy szó, mert ismert, hogy a modellek nagyon szigorú válogatáson esnek át, mire kiléphetnek a fehéneműóriás kifutójára. Nem beszélve arról, micsoda megtiszteltetést jelent olyan világhírű szépségekkel együtt vonulni, mint Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio vagy Adriana Lima. Nos, idén Palvin Barbi is csatlakozott ehhez a csapathoz.

Természetesen a show nem lett volna teljes sztárfellépők nélkül. A Victoria`s Secret idén ebből a szempontból is kitett magáért, hiszen Bruno Mars, Justin Bieber, és Rihanna, aki igazán lenyűgöző és szexi volt a színpadon tényleg a popzene jelenlegi elitjéhez tartoznak. A show idén is biztosan kiemelkedően népszerű lesz a televízióban is.

A képre kattintva megnézhetitek a show legemlékezetesebb pillanatait!

Angyalkák bugyiban - A Victoria`s Secret 2012-es show-ja Alessandra Ambrosio a Fantasy Bra-t mutatja be.

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla