Anna Wintour szerint ezek lesznek 2020 legmenőbb kiegészítői

2020.január.2.

A divatvilágban aligha lehet jobb kalauzunk, mint a divatbiblia főszerkesztője. Ha valamire ő azt mondja, hogy márpedig ebből a trendből tényleg divat lesz, akkor bízhatunk benne, hogy úgy is lesz, hiszen a Vogue főszerkesztőjének mindig is óriási hatása volt arra, hogy éppen mit is tartunk divatosnak.

Anna Wintour
Fotó: Rexfeatures

Anna Wintour most a "Kérdezd Annát" elnevezésű sorozat részeként arra kérdésre válaszolt, hogy mik lesznek 2020 legmenőbb kiegészítői. Nos, ha időben fel akarsz készülni a legütősebb trendekre, akkor hallgass a főszerkesztőre, és eleve olyan szemmel nézd a gardróbod, hogy mennyire passzolnak a jóslatokba. Íme, hogy Anna Wintour szerint mi lesz a divat 2020-ban a kiegészítők terén:

Raffia minden mennyiségben

Raffia táska a Loewe kollekciójában
Fotó: Rexfeatures

Első helyen említette Anna Wintour, hogy a tavaszi-nyári szezonban elképesztő mennyiségű raffia holmit láthatunk majd, főleg táskák, kalapok készülnek az anyagból, de papucsok, övek, pénztárcák is felbukkantak a divatmárkák kifutóin. A raffiát most kifejezetten szeretik bőrrel, vászonnal vagy bársonnyal kombinálni, de a következő időszaknak tényleg az lesz az egyik fontos trendje, hogy a raffia szinte mindenhez passzolható, így a legváltozatosabb módon bukkanhat fel az öltözködésünkben.

A gyöngy lesz a státuszszimbólum

A Vogue főszerkesztője egyértelműen arra számít, hogy az utóbbi időben előre törő gyöngy ékszerek népszerűsége tovább növekszik. Ha rá hallgatsz, akkor olyan nyakláncot veszel, ami gyönggyel kombinált. Ennél a trendnél is fontos, hogy a gyöngy kombinálható, és remekül megfér nemesfémekkel éppúgy, mint kötélvászonnal, ahogy azt a Miu Miu kifutóján is láthattuk. Minél különlegesebb a kombináció, annál izgalmasabb lesz ez a trend.

Gyöngy nyaklánc a Miu Miu kifutóján
Fotó: Vogue

10 megosztó divattrend az elmúlt 10 évből

10 megosztó divattrend az elmúlt 10 évből

Fogd a batyut!

A hippi korszak egyik kedvenc táskája, a batyuszerű táska ebben a szezonban abszolút hódító fazon lesz a táskák között. A legváltozatosabb, nagyon elegánstól, a kissé bohókásabb darabokig elképesztő változatosságban bukkantak fel a kifutókon az ilyen batyutáskák.

Batyutáska a Celine kollekciójában
Fotó: Profimedia

Az idei évre az egyik legbiztosabb befektetés, ha megtalálod a saját stílusodhoz a legjobban passzolót, mert bizony a nyár végéig biztosan az egyik legnagyobb trend lesz a kiegészítők között.

Ez is érdekelhet

Ezek most a legbiztonságosabb országok a világon

Ezek most a legbiztonságosabb országok a világon

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő