Ariana Grande egy melltartós felsőt párosított a jellegzetes hajviseletével a bátyja esküvőjén

2022.május.19.

Talán Kendall Jenner példáját követve, Ariana Grande a legújabb híresség, aki kipróbálta az egyre népszerűbb esküvői trendet. Az énekesnő a múlt héten részt vett testvére, Frankie Grande esküvőjén egy egyedi Vera Wang ruhában, amely egyszerre modern és merész.

Ariana Grande élete egyik legboldogabb pillanatát élhette meg: férjhez ment a bátyja
Ariana Grande élete egyik legboldogabb pillanatát élhette meg: férjhez ment a bátyja
Fotó: Northfoto

Ari bátyja május 4-én (május negyedikén, azaz a Csillagok háborúja napján) vette feleségül Hale Leont egy messzi-messzi-messzi galaxis témájú szertartáson a család floridai otthonában, amelyet a családanya, Joan Grande celebrált. A "meghitt" eseménynek még egy Leia hercegnő és néhány szexi rohamosztagos is tanúja volt.

Az ifjú pár május 10-én hozta nyilvánosságra esküvőjüket, az Instagramon azt írva: "Bemutatkozik Mr. & Mr. Grande! Igen! Összeházasodtunk! Meglepetés! Hale és én összeházasodtunk egy kis meghitt galaktikus szertartáson a családi házamban Floridában, május 4-én legyen veletek, mert tényleg mindketten ilyen kockák vagyunk. Ez volt a legszebb szertartás, amit a hihetetlen édesanyám vezetett, és még közelebb hozott minket egymáshoz, ahogy közvetlen családunk és Isten előtt letettük fogadalmunkat! Külön köszönjük a Dolce & Gabbanának, hogy ilyen egyedi szmokingba öltöztettek bennünket! Imádjuk őket! Az esküvőnket aztán egy közös legénybúcsús hétvége követte, ahol néhány barátunkkal és családtagunkkal belevetettük magunkat a játékba... ez még csak az ünneplés kezdete, hiszen a következő hónapokban az összes barátunkkal együtt tartunk egy esküvői bált! Valaha a legboldogabb vagyok! Hozzámentem álmaim emberéhez, a családjaink olyan gyönyörűen összeforrtak, és jó úton haladunk a boldogság felé, amíg meg nem halunk. Szeretlek, Hale Grande. Annyira, de annyira megtisztelő, hogy a férjed lehetek."

Bár a poszt nem mutatta a 7 Rings énekesnőjét, a sminkesének köszönhetően meg lehetett nézni a megjelenését a neves alkalmon. Nézd csak!

"Ariana Grande egyedi "VeraWangHAUTE ruhát viselt testvére, Frankie Grande és Hale Leon esküvőjén. Egy egyedi, fekete laméból készült, strukturált melltartós felsőt és egy magasan felsliccelt szoknyát választott, melyet egy fekete lamé miniszoknya fölött viselt" - írta Vera Wang Instagramon, maga Wang kommentálta a posztot: "Amikor a húgod, Ariana Grande ott van melletted a különleges napodon!!!!! Ennél jobb nem lesz!"

A Page Six beszámolója szerint Ariana Grande férjével, Dalton Gomezzel volt jelen az esküvőn, és érdemes megjegyezni, hogy Vera Wang volt a választott divattervező akkor is, amikor a pár tavaly összekötötte az életét. Nagy pillanat volt!

Ez is érdekelhet

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját