Az Alexander McQueen márka ellopta Kate Middleton esküvői ruhájának terveit! Ezt állítja egy angol tervező

2016.április.26.

Öt évvel az évszázad egyik leghíresebb esküvője után egy angol divattervező bepereli az Alexander McQueen márkát, mert szerinte az ő tervei nyomán készítette Sarah Burton Kate Middleton menyasszonyi ruháját.

kate middleton, esküvő
Fotó: rex/puzzlepix

Christine Kendall több dizájnerhez hasonlóan elküldte a Palotába rajzait, és kapott is egy köszönőlevelet Kate Middleton nevében – az egyik szóvivő azóta azt is megerősítette, hogy Katalin valójában nem látta a terveket. Az Alexander McQueen divatházat működtető Kering cég kiadott egy nyilatkozatot, melyben "nevetségesnek" nevezik Kendall vádjait, aki pár éve már próbálkozott hasonlókkal: "Teljesen ledöbbent bennünket ez a jogi kereset. Minden olyan kijelentés, ami azt sugallja, hogy Sarah Burton terveit valaki mástól másolta, teljes értelmetlenség. Sarah Burton sosem látta Ms Kendall terveit, rajzait és nem is hallott Ms Kendallról addig, ameddig 13 hónappal az esküvőt követően nem lépett velünk kapcsolatba. Nem tudjuk, hogy Ms Kendall ezzel most miért jött elő ismét, de nem kérdés: a vádak nevetségesek". A menyasszonyi ruhatervező jogi tanácsadói nem terveznek a Palota ellen vádat emelni, csupán az Alexander McQueen divatházat kívánják beperelni.

Christine Kendall készen áll a komoly jogi lépések megtételére, szerinte a rajzai nélkül "a királyi esküvői ruha nem így nézett volna ki". Készített is hozzá egy rövid videót, amiben összehasonlítja a két ruhát, nézd meg és mondd el, hogy szerinted igaza van-e:

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke