Az első fotók SJP cipőiről!

2014.január.16.

Már nem kell sokat várni Sarah Jessica Parker első saját cipő- és táskakollekciójára, ugyanis februártól lesznek elérhetők a csinos és elérhető árú lábbelik az amerikai Nordtrom üzletekben.

Sarah Jessica Parker
Fotó: JakeRosenberg/O

Bár Sarah Jessica Parker többször is kinyilvánította, hogy szinte semmi közös nincsen benne és a sorozat főszereplőjében, mégis szemünkben olyannyira összenőttek, hogy ilyen kijelentéseket el sem akarunk hinni. A 48 éves színésznő azért mindenképpen próbált két lábon álló, háromgyerekes anyuka énjéből is valamicskét visszaadni a Manolo Blahnik igazgatójával közösen tervezett kollekció létrehozásakor. Ezért a cipők amellett, hogy hordhatók és kényelmesek akár utcán is, az átlagos dizájner daraboknál jóval olcsóbbak. Nyilván, a mi zsebünkhöz mérten még mindig kissé drágának tűnhetnek, de SJP ezt így magyarázza: "Ezek nehezen megkeresett fillérek, úgyhogy szép formákat és kitűnő minőségű darabokat próbáltam adni a nőknek, akik kifizetnek értük ennyi pénzt. Nem akartam olyan cipőket tervezni, melyekre ránézve az ember azt mondja, 'Oh, ez olyan 2014'. Azt akarom, hogy a cipőim időtlenek legyenek, és sokáig tartsanak" – nyilatkozta a színésznő az O magazinban.

Minden pár cipőn látható egy kis szalag, melyek amellett, hogy egyediséget és azonnali felismerhetőséget adnak a lábbeliknek, jelképesek a stílusikon életében : "Míg felnőttünk, alig volt két garasunk, amit egymáshoz verhettünk, de anyukám mindig figyelt arra, hogy legyen egy pár szalag a hajunkban a testvéreimmel. Annak idején minden reggel mellőztük, sőt lázadtunk ellene, de ma már a kislányaim és az unokahúgaim is viselik" – mesélte a sztár.

Most pedig megmutatjuk az első fotókat a cipőkről:

Ez is érdekelhet

A pénisz is öregszik, méghozzá így

A pénisz is öregszik, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós