Carrie Bradshaw cipőket tervez!

2013.június.8.

Óriási hír a Szex és New York rajongók számára, Sarah Jessica Parker saját cipő- és kiegészítő kollekcióval jelentkezik nem mással, mint a Carrie Bradshaw által ikonikussá avanzsált Manolo Blahnik márkával közösen.

Glamour szerkesztőség
Fotó: Rexfeatures

A színésznő nagyon találóan, a sikersorozat 15. debütálási évfordulóján jelentette be a nagy hírt, amire igazából nem is tudjuk, hogy miért várt mostanáig. Sarah Jessica Parker nem csak kitűnő stílusérzékével, de a Halstonnál kreatív vezetőként eltöltött idő alatt is bizonyította már, hogy igen, ő a tervezéshez is ért.

Sarah Jessica Parker kollekciója egyszerűen az SJP nevet fogja viselni és cipők mellett táskákat és "néhány trencskót" is terveznek George Malkemusszal, a Manolo Blahnik igazgatójával közösen. Azt is megtudtuk, hogy Sarah Jessica Parker, nem meglepő módon, rendesen utánanézett a dolgoknak és olyan legendás divatházakból merít inspirációt, mint Charles Jourdan vagy Maud Frizon, és azt szeretné, ha a kollekció újat nyújtana a nőknek színben, fazonban és árban egyaránt. Az egyszerű, de elegáns, magassarkúk és lapostalpú cipők ára 200-300 dollár körüli lesz, a táskák pedig kb. 400 dollárba fognak kerülni.

A kollekciót kizárólag az amerikai Nordstrom üzletlánc boltjaiban lehet megvásárolni jövő év elejétől, úgyhogy fanatikusoknak majd kötelező lesz.

Sarah Jessica Parker ekképpen nyilatkozott új projektjéről: "Vicces, hogy valahogy mindenki erre számított tőlem Carrie Bradshaw miatt. Mivel ezt a szerepet játszottam, rengeteg cipőt viseltem és nyilván nagyon sokat tanultam", mondta a Vogue-nak. "Nehéz lett volna egy ilyen lehetőség mellett csak úgy elsétálni".

Szex és New York, 2008
Szex és New York, 2008

Ez is érdekelhet

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Szépséghírek

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

GLAMOUR Horoszkóp

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik