Az Intimissimi és Weisz Fanni közösen mutatták be a szexi fehérneműket

2017.november.30.

Az Intimissimi exkluzív ünnepi eseményén új, magyarországi nagykövetével, a varázslatos Weisz Fannival együtt köszöntötte a karácsonyt – a siket modell és esélyegyenlőségi aktivista nemcsak szépségéről, de inspiráló személyiségéről is ismert.

Fanni, aki elszántságával, kitartásával, alázatával és kifinomult bájával méltó képviselője a haladó szellemű fehérnemű márkának, a következőt nyilatkozta a rendezvényen:

„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a magyarországi nagykövete lehetek egy ilyen nagy márkának. Többször is megkérdeztem magamtól, hogy biztosan engem akarnak?! Hihetetlen érzés volt, és egyik nagy álmom vált valóra. Mindenkit arra biztatok, hogy küzdjön a céljaiért.”

Ne maradj le az Intimissimi ünnepi kollekcióiról, amelyekben – az ikonikus piros mellett – az örökérvényű fekete is főszerepet kap, hálós felületekkel, fénylő csipkével és szexi pántokkal hangsúlyozva. A márka több one size terméket is kínál karácsonyra, így idén a méretválasztás sem okozhat senkinek gondot.

Az Intimissimi többek között a "Romantic Christmas", a "Christmas In Love", a "Sensual Christmas", valamint a "Floral Flock" kollekciókkal várja 2017 karácsonyát: a márka idén is exkluzív, jellegzetes stílusában, a csipke és a selyem eleganciájában tündökölve képzeli el a nőket. A szofisztikált darabok egytől-egyig igazi nőiességet és magabiztosságot sugároznak, így minden nő számára tökéletes ajándékok.

Ez is érdekelhet

Ezért élnek olyan sokáig a japánok - Szokások, melyeket te is könnyen elsajátíthatsz

Ezért élnek olyan sokáig a japánok - Szokások, melyeket te is könnyen elsajátíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói