Balsai Móni gyönyörű a Zigi Brand új kollekciójának kampányában!

2017.november.9.

Nyáresti laza koktélpartik, kifinomult szabadtéri esküvők és elegáns vacsorák világába repít Oláh Zsigmond legújabb kollekciója. A tervező ismét a nőiességre, a test vonalainak finom hangsúlyozására és a sejtelmességre épít, s ugyan néhol merészebb irányt vesz az összkép, kirobbanóan friss, lágyan omló felületekkel, finom kontúrokkal hódít, sőt a látványos vizualitás mellett a taktilis érzékekre is hat.

A közel ötven darabos sorozatban nappali és esti viseletek egyaránt helyet kaptak, s a tervező védjegyeként is felfogható maxiruhák mellett blúzok szoknyák és nadrágok teszik teljessé a kínálatot. A lágyan lebbenő ruhák rafináltan szabottak, sőt olykor merészen dekoltáltak, a szoknyarészek átlapolt és felhasított megoldásai finoman mutatják meg a női testet.

A kollekció egészét lágy pasztell árnyalatok uralják. Finom bézsek, pezsgőzöldek és elegáns rózsaszínes árnyalatok váltják egymást, az anyaghasználatra pedig a púderes érzést fokozó puha felületek, áttetsző matériák a jellemzőek. A nappali öltözékeket ártatlanságot sugalló minták, szabálytalan apró pöttyök, szitakötőkkel, pillangókkal mezei virágokkal teleszórt nyomott anyagok határozzák meg. Az estére szánt modelleknél sokat sejtető puha tüll mellett megjelenik a fonalas vezetésű mintákkal dekorált elasztikus csipke, amely alkalmanként gyöngyös dekorokkal egészül ki, továbbá a gyönyörű faktúrájú, kissé merev plisszírozott matéria, amely mozgás közben mutatja meg igazán különlegességét.

A kampányfotókon Balsai Móni Jászai Mari-díjas színésznő szerepel, aki a márka perszónája is lehetne: határozott, önazonos, ugyanakkor törékeny, az életben több szerepben is helytálló, energikus, mégis valóságos hús-vér nő!

Ez is érdekelhet

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról