Barabás Heni és a Vogue házassága

2014.május.22.

Vannak dolgok az életben, amiket az első találkozás után állandó jelleggel újra és újra akarunk. A japán Vogue is valahogy így lehet a júniusi GLAMOUR fürdőruhás divatanyagának főszereplőjével, hiszen folyamatosan díszítik Barabás Henriett fotóival a magazin oldalait. Valószínűleg vele is álmodnak, ahogy ezt a Rene Habermacher által lőtt anyagok címei is tükrözik: California Dreaming és A Dress to Dream.

A híres fotós nevét már a GLAMOUR-os Ellen Von Unwerth találkozás során is olvashattátok, azóta Barabás Henriettet (Attractive) láthattuk többek közt az angol Graziaban, valamint az Union és Volt magazinban is.

Áprilisi, printekre fókuszáló képei után legújabb, júniusi Vogue divatanyaga helyszínének a fényűző Hotel Regina adott otthont Párizsban. Itt budapesti büszkeségünk a tavaszi esküvői különszámhoz méltóan a nyár legdivatosabb menyasszony-típusait bemutatva pózol Oscar de la Renta, Monique Lhullilier és Jenny Packham ruhakölteményeiben.

A jelenleg New Yorkban modellkedő Henriett nem most szerepelt először a Vogueban, ugyanis első munkái közt álldogált Dean és Dan Caten, a DSquared tervezőpárosa mellett a megboldogult görög verzióban, később a Vogue Nippon és a Vogue Girl Korea fotósorozataiban is.

Ez is érdekelhet

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod