Bella Hadid lábat villant Giuseppe Zanotti új kampányfotóin

2017.május.29.

Ha megnézed Giuseppe Zanotti őszi kampányfotóit, az első és legszembetűnőbb dolog kétségkívül Bella Hadid hosszú lába lesz, és csak utána fedezed fel, hogy még cipő is van rajta. A tervező pontosan tudta, kin érdemes lefotózni az új kollekciót: a modell most is hozta a tőle megszokott formáját.

Giuseppe Zanotti

Az új képeket Mario Sorrenti készítette New Yorkban, és remek ízléssel hangsúlyozta ki Bella gyönyörű alakját. Ami pedig a cipőket illeti: már most egyértelmű, hogy ezek lesznek az ősz sztárjai!

Giuseppe Zanotti

A fotókon Hadid a különböző lábbelikben pózol, és egészen a kristályokkal kirakott, térd fölé érőtől kezdve a rózsaszín bőr bokacsizmáig mindent találhatunk.

"A 2017-es őszi kollekcióban az egyediséget ünneplem - egy olyan dolgot, ami időtől, helytől és trendektől is független. A kampány az erős, szenzitív nézőpontot tükrözi, amit minden cipőben szerettem volna elrejteni. Úgy modern, hogy egyszerre érzelmekkel és lélekkel teli" - árulta el a tervező

Bella Hadid

Egyébként a férficipőket is érdemes lecsekkolni, ugyanis három új stílus került a repertoárba. Ha eddig nem tudtad volna elrángatni a pasid cipőnézőbe, most biztos, hogy ő is elcsábul!

Férfi kollekció

Ez is érdekelhet

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói