Beyoncé és a Topshop saját márkát alapítanak

2014.október.27.

Nem titok, hogy Beyoncé nagy rajongója a Topshop divatmárkának. Sokszor látjuk a brit márka darabjaiban, és valahányszor Londonba érkezik, az egész Oxford Street-i üzletet lezárják, hogy a díva nyugodtan tudjon vásárolni.

beyonce
Fotó: Instagram

A szupersztár most összefog a Topshoppal egy új divatmárka létrehozásában. Nem egy egyszezonos kollekcióról van szó, nem is egy új alvonalról, hanem egy teljesen különálló márkáról, mely a Parkwood TopShop Athletic Ltd. nevet viseli, és sportruházatot gyárt majd.

Az új márka ruhákat, cipőket és kiegészítőket dob majd piacra a tánc, a fitnesz és a sport kedvelői számára, természetesen csúcsminőségben.

A kollaborációról Beyoncé így vélekedik: "Mindig is szerettem a Topshop márkát a divatos és előrelátó ruhái miatt. Egy új, a technika és a divat vezérelte kollekció létrehozása nagyon izgalmas számomra, és alig várom, hogy részt vegyek az együttműködés összes stádiumában".

Sir Philip Green, a Topshop vezérigazgatója nem győzi hangsúlyozni, hogy ez nem egy újabb sztárkollaboráció, hanem egy új divatmárka: "Egy márka és egy üzlet felépítéséről van szó – egy különálló cég, saját vezetőséggel és saját irodával" – nyilatkozta a WWD-nek.

Azt is elárulta, hogy Beyoncéval már tanakodnak a kreatív igazgató kilétén, aki mellé két tervezőt is felvennének, egyiküknek a technikai részhez kell értenie, a másik pedig divattervező lenne. Egyelőre biztos neveket még nem tudunk.

Az első kollekció 2015 őszén érkezik, és reméljük, hogy majd ehhez is hozzá lehet jutni online.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói