Boltokban a Romlás Virágai!

2012.szeptember.5.

Szeretnék nagy örömmel beszámolni Nektek arról, hogy múlt hét pénteken boltokba került a Les Fleurs du Mal fehérnemű kollekció. Egy éve vártam erre a napra és sokszor elképzeltem magamban, milyen érzés lesz majd látni az üzletekben a Romlás Virágait, de őszintén állíthatom, sokkal jobban meghatott a dolog, mint számítottam rá.

Ebből az alkalomból a TV2 forgatócsoportja riportot készített velem, eljöttek a KREA-ba, az iskolámba, ahol elkezdtem tervezői tanulmányaimat és pályámat.

Ezután elkísértek a Váci utcai Triumph üzletbe, ahol már ott sorakoztak a kollekció darabjai. Ellátogatott az üzletbe Nagy Adrienn énekesnő is, aki felpróbálta a kollekció egyes darabjait. Örültem, mert láttam, hogy őszintén tetszettek neki a fehérneműk, különösképpen a body, ami az én kedvencem is. Nagyon jól állt neki a púderszín és szépen kiemelte alakját a fehérnemű szabásvonala. Jó volt látni, hogy a próbababák után hús-vér nő is viseli a munkámat.

Még egy év azért hátra van az iskolából...
Hihetetlen érzés volt az üzletben viszontlátni a saját terveimet.

Mikor az ember elér valamit, amire nagyon vágyott- legalábbis nálam ez így működik- számot vet arról, hogyan járta be az oda vezető utat, mit tett érte, mit csinált jól vagy rosszul, mit csinálna talán másként, mire büszke igazán.

Az általam tervezett fehérnemű pedig csodásan állt rajta.

Eltelt egy év a verseny óta, egy év munkája van benne abban, amit most az üzletekben láthattok, amíg eljutottunk az első vázlatoktól a kész kollekcióig. Annyi minden történt velem, annyi nagyszerű emberrel találkoztam, olyan sokat tanultam, olyan sok pozitív visszajelzés érkezett… ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy erőt és hitet adjanak ahhoz, hogy nagy levegőt véve belevágjak abba, amiről kislány korom óta álmodom: megteremteni egy saját világot, melyet a ruháim jelentenek. Megteremteni egy márkát, ami magában hordozza mindazt, ami és aki vagyok. Emberként és tervezőként.

Nézd meg Boglárka minikollekciójához készült képanyagot, tudj meg még többet Triumph új fehérneműiről!

Társat is kaptam magam mellé, akivel most együtt teremtjük meg azt a stílust, azt a nőtípust , akinek a ruháinkat tervezzük. Készül a kollekció, az arculat, a weboldal, a logó, a fotótervek, a bemutatóterem. Tervezünk, szervezünk, megbeszélünk, teremtünk. Olyan ez, mint amikor legózol. Épül a ház, apró darabokból, melyek egymáshoz kapcsolódnak, melyek erősítik egymást. Építeni jó, teremteni izgalmas és érdekes. Hiszünk benne, hogy szép lesz, hogy sikerülni fog. Ennél többet egyelőre nem árulhatok el, de reményeim szerint hamarosan beszámolhatok majd a márka elindításáról.

Remélem, hogy a Romlás Virágai sok nőnek nyeri el tetszését itthon és külföldön, és kívánom, hogy aki viseli, érezze magát benne olyan gyönyörűnek, mint ahogy Baudelaire annak idején megfogalmazta az ihletadó versében: szépnek "Mindenestül".

Ez is érdekelhet

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!