Catwalk Queen #10: Ginta Lapina

2011.február.3.

5131 embed=lightbox>A 21 éves Ginta Lapina Rigában született, ma már a lettek egyik legismertebb arca, s karrierje még csak most indult be igazán.!* br *!

A topmodell számos kampányban szerepelt az utóbbi szezonokban, és ma már elmaradhatatlan résztvevője a nemzetközi divatbemutatóknak. A tejföl szőkére festett hajú lány hatalmas ígéret, de eddig elért eredményei miatt sem szégyenkezhet, sőt!

Tavaly ősszel többek között a Miu Miu kampányában is szerepelt, ehhez a fotózáshoz kapcsolódik életének eddigi legnagyobb élménye is. A fotókat a Mert & Marcus páros készítette Londonban. A legaktuálisabb, feltörekvő topmodelleket felvonultató reklámban Siri Tollerod, Lindsey Wixson és Daphne Groeneveld volt a partnere. A szőkeségeket hatalmas meglepetés érte, amikor a munka utolsó perceiben betoppant a stúdióba Madonna, aki aznap együtt vacsorázott volna a fotósokkal. Ehelyett azonban a popsztár munka közben látogatta meg barátait, s rögvest meg is ihlette őt a csodaszép modell armada. Megkérte őket, hogy mozogjanak az iPod-járól szóló zenére, és nyomban filmezni kezdte őket. Így született meg a Miu Miu kampányfilmje, és mint Ginta elragadtatottan nyilatkozta: Ez a két óra Madonnával életem talán legintenzívebben megélt két órája volt, felejthetetlen élmény!

További modellek a Catwalk Queen rovatból:

Ez is érdekelhet

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod