Catwalk Queen: Elsa Hosk, a szexi kosaras csaj

2014.július.1.

A 26 éves svéd szőkeség közel sem zöldfülű: 2005 óta rendszeresen szerepel magazinokban, kampányokban és vonul a kifutókon.

Elsa Hosk
Fotó: AlexanderCraig/7Hollywood

13 évesen apukája több ügynökségnek is elküldte a fotóját, és már a gimnáziumi évei alatt belekóstolt a modellkedésbe, de a divat világa helyett inkább a sportot választotta. Ezt a döntését nem bánta meg, sőt szerinte a kemény edzőtáborok készítették fel későbbi karrierére. Sportolónak is sikeres volt, hiszen két évig játszott Svédország válogatott kosárcsapatában. Közben rengeteg ajánlatot kapott modellügynökségektől így rövidesen New Yorkba költözött.

Többek között szerepelt a Guess, a H&M Divided és a Vagabond reklámfotóin, sok divatmagazin címlapján, és láthattuk a Carolina Herrera, Dior, Oscar de la Renta és persze a Victoria´s Secret kifutóján is, sőt még Darin Who's That Girl videójában is feltűnik.

Saját bevallása szerint mindezek közül eddig a VS volt a kedvence, ahol egy sportosabb vonal, a Pink ruháit népszerűsítette. Az álma az, hogy egyszer kosarasoknak tervezett ruhákban vonulhasson, és valószínűnek tartja, hogy ha nem szupermodell lenne, még most is a sporttal foglalkozna. Vagy esetleg színészkedni tanulna.

Bár labdasportokat mostanság legfeljebb a barátaival játszik, az edzésekről egyáltalán nem mondott le: zumbázik, pilatesezik, boxol és jogázik, személyi edzőjével pedig új edzésformákat próbál ki. Az egészséges étkezés szinte a vérében van, többször is azt nyilatkozta, hogy Svédországból legjobban a híresen egészséges ételek hiányoznak neki.

Elsa Hosk

Nem is tagadja, hogy Instragram-függő, 346 ezer követőjével nap mint nap oszt meg képeket az edzéseiről, barátiról és fotózásairól.
Mikor azt kérték tőle, hogy mondjon magáról valami meglepőt, így válaszolt: ´Az emberek azt hiszik, hogy ha modell vagy, mindig elbűvölőnek és nőiesnek kell lenned. És én nem vagyok az. Persze, amikor dolgozok, szeretek ha ápolt lenni, de szabadidőmben egyszerűen nem érdekel. Elmegyek kirándulni, koszos leszek. Igazából egy különc vagyok. Rengeteget olvasok, nem gyakran járok el otthonról. Ha adódna egy lehetőség, lehet, hogy elmennék és én lennék az első, aki a táncparkettre ugrik! De imádok otthon maradni, és mondjuk főzni valami finomat. Az apró dolgok tesznek boldoggá.´ - ecsetelte Elsa Hosk.

Hogy mi a legjobb tanács amit kapott? Mindig maradj magabiztos és legyél önmagad, ne hasonlítsd magad a többiekhez hiszen mindannyian egyediek vagyunk! Ezek után ugye nem csoda, hogy imádjuk a szőke, kék szemű topmodellt!?

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói