Cavallinak sem elég szexi Kate Middleton

2013.június.6.

Igaz, nem túlságosan kedvelik egymást, olyannyira nem, hogy időnként még be is szólogatnak egymásnak, a divatvilág két nagyöregjének egy rugóra jár az agya.

Roberto Cavalli megint megmondta
Roberto Cavalli megint megmondta
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Roberto Cavalli Kate Middleton kapcsán nagyon hasonló dolgokról beszélt, mint korábban Karl Lagerfeld. Az olasz dizájner minikollekciót tervezett a Harrods áruház számára, és természetesen elkísérte legújabb darabjait Londonba. A dizájner természetesen beszélt az angol divatrajongókat leginkább foglalkoztató hírességekről is. Nem is ő lett volna, ha nem mesél el néhány félig kínos, félig vicces anekdotát saját életéből: "A Cavalli for H&M 2007-es bemutatóján kiszálltam az autóból cigarettázás közben és a csikket a járdára pöcköltem. Ez egy gusztustalan, piszkos, olasz szokás, tudom. Nem sokkal később rájöttem, hogy a csikket eladták az eBay-en 250 fontért. A gyerekeim azt mondták, hogy többet el ne merjem dobni őket, inkább adjam nekik"- idézte fel Roberto Cavalli.

Természetesen szóba került Kate Middleton is, akiről az olasz divattervező megállapította, hogy sokkal szexibbnek kellene lennie, hiszen a hercegné fiatal és gyönyörű. A dizájner elárulta, hogy szeretne valami különlegeset készíteni neki, persze mindenképpen olyat ami nem túl merész. "Szeretném bebizonyítani a világnak, hogy Roberto Cavalli fel tud öltöztetni egy hercegnőt is. Talán mintákat használnék, mert az fiatalos, kifinomult és szexi. Az, hogy királynő vagy hercegnő vagy, nem jelenti azt, hogy nem lehetsz szexi"- filozofálgatott Cavalli.

Feltehetően hízelgésnek szánta, bár inkább sértésnek hangzik, hogy a dizájner szépségideáljának szintjét csupán egyetlen angol nő, Victoria Beckham üti meg. Természetesen az énekesnőből immár kollégává előlépő Beckhamnéről is volt mit mesélnie: "Victoria Beckham...már több éve ismerem őt és Davidet, de mostanában nem beszélünk sokat, mert ő nagyon elfoglalt a saját kollekciója miatt. Emlékszem viszont, amikor megkért, hogy tervezzem meg a Spice Girls ruháit a 2008-as nagy visszatérésükre. Nagyon meglepve, de egyben elégedetten éreztem magam, mert nem igazán szeretem a versenytársamat, a Dolce & Gabbanát. Amikor valaki egy ruhát igazán jól tud viselni, én azt mondom rá, hogy a divat színésznője inkább, mint modell. Victoria is az, a ruhák színésznője, mert ő kitünően értelmezi azt, amit visel. Intelligens, de félénk is. Egyszer amikor együtt voltunk a vörös szőnyegen megkért, hogy fogjam meg a kezét, mert nagyon ideges. Olyan ő számomra, mint egy szelet Anglia" - fejtegette a maga szerény módján Roberto Cavalli.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak