Dzsungellé alakul Budapest belvárosa - A főváros is csatlakozott a Converse City Forest kezdeményezéséhez

2021.június.7.

Idén tavasszal Budapest is csatlakozott azon városok közé, amelyek a Converse City Forests kampányával színesebbé teszik a világot. A kampány során a márka olyan különleges, kreatív és jelentőségteljes tematikájú tűzfalfestmények megvalósításához járul hozzá, melyek mindegyikének saját története van.

Peru
Peru

A City Forests névre hallgató kezdeményezés közel harminc országban van jelen, ahol a márka kreatív szervezetekkel karöltve készít egyedi tematikájú tűzfalfestményeket. A festmények segítségével olyan fontos ügyekre hívják fel a figyelmet, mint az esélyegyenlőség, melynek tematikáját többek közt Varsóban és Belgrádban is feldolgozták. A perui tűzfalfestményen a hagyományok és a multikulturalizmus jelenik meg, míg Sydney-ben a környezetvédelem került a középpontba.

Sydney
Sydney

Idén tavasszal pedig már Budapesten a világ szeme: az ominózus festmény ez év június közepétől a Dob utca egyik legnagyobb tűzfalát díszíti majd. A tűzfalfestéssel foglalkozó vállalat, a Neopaint Works alkotói csoport már meg is kezdte a munkálatokat, hogy valódi dzsungellé alakítsa Budapest belvárosának szívét. A korábban lehangolóan szürke tűzfalat ugyanis egy hatalmas, színpompás dzsungelt idéző festmény díszíti majd, mely egyben a kampány egyik fő üzenetét is tükrözni fogja: „Döntsd le az akadályokat és mutasd meg valódi színeidet”.

Varsó
Varsó

A különleges grafika ezen felül azonban még sok más meglepetést is tartogat a számunka. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan szépül meg a Dob utca, kövesd figyelemmel a Converse Magyarország Instagram oldalát és figyeld meg hogyan változik át napról napra valódi városi dzsungellé a belváros.

Ez is érdekelhet

Minden, amit tudnod kell a 2021. őszi GLAMOUR-napok eseményről

Minden, amit tudnod kell a 2021. őszi GLAMOUR-napok eseményről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla