Csupa luxus Palvin Barbival

2012.január.30.

A magyar modellek közül mostanában kétségkívül Palvin Barbi a legaktívabb. A mindössze 18 éves modell igazán remek formában van, nem csoda, ha rajonganak érte a magazinok.

Barbinak már megvolt a nagy dobása az Armani Exchange kampánnyal, de természetesen ő nem dőlt hátra sőt, ha lehet, még inkább rákapcsolt!

Úgy tűnik, hogy a magyar szépségeket imádják Spanyolországban, hiszen Mihalik Enikőt valóságos sztárként fogadták a Cibeles divathéten, és Fórizs Adina is begyűjtött néhány emlékezetes divatanyagot arrafelé. Alig pár napja pedig spanyol Vogue-nak készült divatanyag járta körbe az internetes divafórumokat, és meg kell hagyni, Palvin Barbi bizony egyöntetű sikert aratott.

A GLAMOUR Women of the Year legjobb modell kategóriájának jelöltje ráadásul a szintén spanyol Rabat magazin januári számának címlaplánya volt. A címlapot korábban már megmutattuk, de a divatanyagból eddig még itt az oldalon nem láthattatok képet. A Papo Waisman által készített, néhol az ötvenes évek hangulatát idéző képek pedig több szempontból is érdekesek. Barbi igazi luxusdarabokat visel a divatanyagban Burberryt, Oscar de la Rentát, vagy éppen Louis Vuittont, előkerül a tányérsapka is, ami a francia divatház aktuális őszi-téli kollekciójának egyik emblematikus darabja volt.

Kattints a képre, és nézd meg a teljes divatanyagot Palvin Barbival!

Mindig azt hisszük, hogy már nehéz lesz ezt fokozni, de Palvin Barbi tud még kellemes meglepetésekkel szolgálni, kíváncsian várjuk a következőt! Persze, könnyen lehet, hogy ezt ti adjátok majd a következő meglepetést neki, hiszen idén újra a GLAMOUR Women of the Year jelöltje, és természetesen szavazhattok rá! Ne feledjétek, többször is szavazhattok a kedvenceitekre, ezzel nemcsak őket segítitek, de a saját nyerési esélyeiteket is növelitek!

Csupa luxus Palvin Barbival

Ez is érdekelhet

Ezért ne hagyj ki egyetlen elalvás előtti fogmosást sem

Ezért ne hagyj ki egyetlen elalvás előtti fogmosást sem

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói