Szigorú lányok ősze lesz a Louis Vuittonnál

2011.május.19.

Miután a Louis Vuitton általában szereti a legnagyobb sztárokat bevonni a kampányaiba, ezért némileg meglepetést okoztak a 2011-12-es őszi-téli reklámfotók.

Főleg annak fényében, hogy a tavaszi Párizsban tartott bemutató egyik különlegessége volt, hogy olyan ikonok jelentek meg a a luxusmárka kifutóján, mint Naomi Campbell, vagy éppen a cigarettázó Kate Moss. Ilyen előzmények után mindenki arra számított, hogy a két szupermodell közül legalább az egyik felbukkan majd a képeken. Ehhez képest a Louis Vuitton csupa új lányt szerepeltet majd a kampányban, és ahogy korábban is, most inkább a sokszereplős fotók híve maradt.

A képeket Steven Meisel készítette, Daphne Groeneveld, Gertrud Hegelund, Zuzanna Bijoch és szupersztárként berobbanó Ana?s Pouliot szerepel, állítólag a sorozat további darabjain újabb modellek is felbukkannak majd, természetesen lesz ázsiai modell is, gondolva az egyre növekvő keleti piacra. Fei Fei Sun mellett a színes bőrű angol szépség Nyasha Matonhodze is pózol majd a Louis Vuitton-hirdetésekben.

A sztori lényegét Marc Jacobs foglalta össze: "Ki ne szeretne ilyen gyönyörű fiatal lányokat a kocsijának hátsó ülésén látni!?" A képek első sorban talán mégsem a ruhákra, hanem a kiegészítőkre koncentrálnak, amelyet a sajátos, a 20-as évek világát idéző körítés, és a tányérsapkás lányok szigorúsága csak még inkább kiemel.

lv-nagy02-d0000C5804c27b3f1d94c.jpg

Természetesen nemcsak a fotós volt világhírű, a frizurákat nem más készítette, mint Pat McGrath! Persze kérdés, hogy a valódi világsztár, a beígért Angelina Jolie milyen szerepet is fog majd kapni a divatház őszi-téli reklámjaiban?

Neked hogy tetszik ez a Louis Vuitton-hirdetést?

Ez is érdekelhet

Ez a munka illik a levegő elemű csillagjegyekhez

Ez a munka illik a levegő elemű csillagjegyekhez

Sztárhírek

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Monitor

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz