Diane von Furstenberg kollekcióval lep meg a H&M HOME

2021.április.16.

A H&M új dizájnerek HOME kollekcióját az ikonikus belga származású amerikai divattervezővel, Diane von Furstenberggel készítette. A kollekció olyan feltűnő mintákból áll, amelyekről von Furstenberg híres, mint például a zebra, a száj, vagy a leopárdminta, illetve Diane jellegzetes absztrakt írása. A 31 darabból álló kollekció számos otthoni dekorációs terméket tartalmaz: gyapjútakarók, párnahuzatok, dobozok, tálcák, gyertyák, kávéscsészék, kis tányérok, vázák, edények, plakátok és köntös található a kollekcióban.

Diane von Furstenberg kollekcióval lep meg a H&M HOME
Fotó: h&m

A Diane von Furstenberg x H&M HOME kollaboráció arra ösztönzi a világot, hogy mindenki vállalja fel a saját stílusát otthon is. A kulcsdarabok közé tartozik a kétoldalas gyapjú takaró, amely az ágy, vagy akár a kanapé tökéletes kiegészítője lehet, a dekoratív dobozok, melyekben kincseket tárolhatunk, tálcák és számos illatgyertya, mintás üvegekben. Von Furstenberg kedvenc illatával – a borostyánnal – vannak illatosítva a kollekció nagy gyertyái, míg a négy kisebb, a cédrusfa, a szantálfa, a borostyán és a fenyő illatának egyedi értelmezése, amelyet maga Diane választott. A kávéscsészék és csészealjak tökéletes kellékei a délutáni kávészünetnek, a színes rózsaszín és narancssárga lekerekített vázák pedig minden helyiséget feldobnak a lakásban, különösen friss tavaszi virágokkal megtöltve. A kollekció egyetlen ruhadarabot tartalmaz, egy köntöst, amely a híres „Diane” mintát viseli. Von Furstenberg a fali dekorációról sem feledkezett meg, poszterei tökéletesen illenek a modern, letisztult, de a bohókásabb otthonokba is.

Nagy üvegváza 29 995 Ft
4 db illatgyertya dobozban 9 995 Ft
Fotó: h&m

“A H&M HOME együttműködés mintái nagyon ikonikusak. A „Diane” mintát 20 évvel ezelőtt terveztem meg, amikor megalapítottam a céget, míg a száj ötlete Andy Warhol rólam készített festményéből származik. Személy szerint szeretem az állatmintákat - a zebra nagyon DVF -, valamint az élénk narancssárga és rózsaszín színeket, de a fekete-fehér is nagyon elegáns. Az egész kollekció mesés, és alig várom, hogy mindenkivel megoszthassam,” mondja Diane von Furstenberg.

Hímzett díszpárnahuzat 12 995 Ft
Fotó: h&m

A kampányfilmet von Furstenberg saját otthonában forgatták, amit maga a designer rendezett be, a saját stílusa és ízlése szerint. A Diane von Furstenberg x H&M HOME kollekció április 16-tól, péntektől online lesz elérhető a hm.com oldalon és a kijelölt H&M HOME üzletekben.

Fedezd fel a kollekciót:

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!