Dizájn és művészet a lóversenypályán - 2 éves az Alma Abonyi márka

2015.szeptember.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Lassan már hagyomány, hogy az Alma Abonyi kiegészítő márka a Design Hét keretében ünnepli születésnapját. A különleges carbon táskákat készítő tervező és csapata nem csak az új kollekciót mutatja be október 2-án, a Kincsem Parkban rendhagyó lóversenyt szervez.

Az Alma Abonyi 2013 őszén debütált – a márkanév alatt főként carbonból készült táskák és ékszerek egyszerre képzőművészeti alkotások és prémium kiegészítők, az innovatív új technológia és a tradicionális manufaktúra értékei keverednek az egyes darabokban. A márka idén ünnepli második születésnapját - tavaly egy fotósorozattal ünnepeltek, ahol Frák Peti stylist és divatblogger, Kiss Miklós tervező, képzőművész, art director, Marge énekesnő, Sümeghy Claudia, a Lucia Divatakadémia vezetője, Szegedi Kata divattervező és Szőke Gábor Miklós szobrászművész álltak modellt kedvenc Alma Abonyi táskáikkal.

Idén sem csak egy születésnapi divatbemutatóval készül a márka, szó szerint a lovak közé csapnak: az Art&Fashion Race során a hazai divat és művészet 10 ismert képviselője ül be a lovak mögé és fut versenykört a Kincsem Parkban. Szeptember 11-től online lehet voksolni arra, szerintünk ki lesz az első befutó – a szavazók Alma Abonyi ajándékokat nyerhetnek.

A versenyzők névsora elég sokszínű: az Alma Abonyi márka tervezője mellett Andy Nagy modell, Borbás Robi tetováló művész, Csalár Bence blogger és újságíró, Engler András szobrászművész, Fábián Zsanett fodrász, Festy divat és életstílus blogger, Halász Jácint fotográfus, Jónás Vera dalszerző-énekes és Lakatos Levente író vállalta, hogy beül a szulkiba.

"Szeretjük az izgalmas dolgokat és nem csak a kivitelezés során törekszünk az újszerűségre. Tavaly a fotósorozathoz felkért szereplők a bemutató estéjén alkalmi lemezlovasként kedvenc dalaikkal emelték a hangulatot – egy nagyon jól sikerült buli lett az eredménye. Mivel a Kincsem Parkban van a műtermem, viszonylag könnyen jött az ötlet, hogy miért is ne tartanánk itt a második szülinapunkat, és ha már itt vagyunk és itt a lóversenypálya is, kössük össze a dolgokat. Nagyon örülök, hogy a futam résztvevői igent mondtak a felkérésünkre – az ilyen alkalmak remek lehetőségek arra, hogy kicsit jobban megismerjek olyan embereket, akiket emberileg és szakmailag nagyra tartok, de a hétköznapok rohanásában kevés lehetőségünk van barátkozni." – meséli a rendezvény kapcsán Abonyi Alma, aki az új kollekció bemutatása miatt is izgatott.

A futam után debütál ugyanis a Phoenix RGB kollekció. A PHOENIX az Alma Abonyi alap kollekciója: több év alatt kiérlelt formák, méretek - mindez a design és a praktikum jegyében. Nem véletlen a névadás, ahogyan a legendás tűzmadár időnként újjászületik, úgy lett ez kollekció is megálmodva, a PHOENIX RGB az első ilyen újragondolás. Az RGB elnevezés utal az újonnan megjelenő színekre: a piros, zöld és kék különböző árnyalatokban és intenzitásokkal jelenik meg az egyes modelleken, így az eddigi inkább szigorúbb és konzervatívabb darabok mellé születtek igazán kihívó, csajos vagy egészen különlegesen elegáns táskák is. További érdekesség, hogy megjelenik egy tizenhatodik modell is - egy kisebb hátitáska, mivel a háti volt az abszolút favorit a tavalyi évben és szeretnének ezzel kedveskedni a márka kedvelőinek.

Október 2-án a Kincsem Parkban 18 órától kezdődődő rendezvény kiemelt médiatámogatója a Glamour Online. A belépés ingyenes, de érdemes regisztrálni, ugyanis azok között, akik az info@almaabonyi.com címre szeptember 30-ig jelzik részvételi szándékukat, egy Anorthic Flux medált sorsolnak ki a szervezők.

Esemény: http://bit.ly/almaabonyi_2ndbday_artandfashionrace

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője