Eddz úgy, mint egy szupernő: Gal Gadot Reebok sportkollekciója már elérhető

2018.április.27.

A Reebok múlt hónapban jelentette be hosszútávú együttműködésének kezdetét a méltán népszerű izraeli modell-színésznővel, Gal Gadottal. Szerencsére nem kellett sokat várni a filmcsillag és a sportmárka első közös kollekciójára, sőt ezúttal az új fitneszruházatok mellett egy exkluzív edzéstervvel igyekszik mozgásra ösztönözni a nőket a Wonder Woman sztárja.

Gal Gadot Reebok
Fotó: Reebok

Az elmúlt években a szuperhőst alakító Gal Gadot sokak szemében a női magabiztosság, erő és bátorság egyik szimbólumává vált. De amikor épp nem szuperhősként küzd a világ megmentéséért, akkor is aktívan harcol a női egyenjogúságért, támogatja a feminista törekvéseket, részt vesz különböző alapítványok gyűjtési akcióiban és férjével együtt teljes harmóniában neveli két gyermekét.

A Reebok – a színésznőhöz hasonlóan – mindig is kiemelt figyelmet fordított a nők támogatására és bátorítására, így már a nyolcvanas években is úttörőnek számított a sportszergyártó cégek piacán. A márka a világon elsőként dobott piacra kifejezetten nők számára tervezett fitneszruházatot, de ez a merész és innovatív hozzáállás jellemzi filozófiájukat napjainkban is.

Ebben az évben – Ariana Grande, Gigi Hadid és Victoria Beckham után – Gal Gadot is csatlakozott a Reebok nagykövetei közé, hogy közösen nők millióit inspiráljanak arra, hogy fizikálisan, mentálisan és szociálisan is kihozzák magukból a maximumot.

„A mozgás mindig is szerves része volt az életemnek. A fitnesznek köszönhetően erősebbé, kitartóbbá és magabiztosabbá váltam” – hangsúlyozta Gal Gadot, a Reebok Family legújabb tagja.

Gal Gadot Reebok
Fotó: Reebok

Az új kollekció darabjai a harcművészetek és a HIIT (High Intensity Interval Training) edzések mozdulatsoraihoz is kényelmes, egész testet támogató viseletet biztosítanak, így a modellek között a kezdők és a fitnesz-szuperhősök egyaránt megtalálhatják kedvenceiket.

Fotó: Reebok

A teljes – sportmelltartókat, edzőcipőket és táskákat tartalmazó – kollekció és a színésznő edzője által összerakott, öt részből álló core workout program elérhető a http://www.reebok.com/us/gal_gadot oldalon.

Ez is érdekelhet

Ezek a Bika jegyűek kristályai

Ezek a Bika jegyűek kristályai

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?