Egy csipetnyi Calvin Klein a délutáni kávé mellé!

2015.október.13.

Véget ért az év talán egyik legizgalmasabb hónapja a divatkedvelők számára, az ún. "fashion month". New York, London, Milánó és Párizs után Budapesten is részesei lehettünk a magyar tervezők következő tavasz-nyári kollekciói prezentálásának. Egy dologgal azonban még adós vagyok az idei Fashion Week Diary kapcsán. Ez pedig nem más, mint egy csipetnyi Calvin Klein a délutáni kávétok mellé!

Bár a brand rendszerint szereti New Yorkban bemutatni legfrissebb kollekcióját, profi és nagy múltra visszatekintő márkához híven igyekszik minél több aktivitást magáénak tudni ilyenkor. Többek között ezért volt szerencsém részt venni egy bámulatos Calvin Klein prezentáción Milánóban.

A kollekció letisztultsága lenyűgöző. Finom színek, csodálatos anyagok és minták sorakoztak a felfüggesztett babákon az egyik teremben, ahol nem mellesleg a fashion show korábbi felvételét egyaránt vetítették.

Volt azonban egy másik terem. Egy olyan tér, ahol megismerhettük a hamisítatlan #MyCalvins életérzést. Lezser fazonú farmerek, abszolút hordható, mégis egyedi kreációk és természetesen a szinte már ikonikus alsóneműk mind-mind megjelentek aznap reggel, hogy aztán egy finom kávét szürcsölve átértékeljem az elmúlt heteket.

Itt az idő, hogy megköszönjem mindenkinek a segítséget, támogatást és természetesen olvasást! Nagyon hálás vagyok Maróy Krisztinának és a Glamour Online csapatának a lehetőségért!

A Glamour legyen veletek!

Szép napot,
Bence

Fotók: Sony Camera

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói