Egy menő virutális eseményen várhatod a legújabb Air Jordan cipő megjelenését

2020.május.21.

A nagy cipőmárkák új modelljeinek premierje alkalmából emberek százai sátoroznak az üzletek előtt, hogy elsőként kaparinthassák meg az új sneakereket. Buza Dani, a Magyarországon a streetkultúra szentélyének tartott Rapcity tulajdonosa a mostani járványhelyzet alatt sem fosztja meg az embereket a "kempelés" élményétől, ezért pénteken egy nagyszabású, éjszakába nyúló online eseményre invitálja a rajongókat, hogy együtt várakozzanak a Nike Air Jordan legújabb modelljének, az Air Jordan 1 Retro HI OG Court Purple 2.0 megjelenése előtt. Bár a korlátozások egy részét már visszavonták, a szervezők fontosnak tartották, hogy egymás egészségére vigyázva, online tartsák meg a rendezvényt.

A legkitartóbb cipőőrültek pénteken este 8 és éjfél között együtt várják majd, hogy elsőként juthassanak hozzá az egyedi, sorszámozott Air Jordan legújabb darabjához. A szervezők nem hagyják majd unatkozni a lelkes rajongókat: különféle programokkal teszik még élvezetesebbé az együtt töltött időt.

"A koronavírus fenekestől forgatta fel a hétköznapjainkat – minden értelemben, ezért új ötletekhez, kreatív megoldásokhoz kellett nyúlnunk. Így született meg az online kempelés ötlete. Szerettünk volna lehetőséget biztosítani a Rapcity elhivatott cipőgyűjtő vásárlóinak, hogy elsőként juthassanak hozzá a legújabb Air Jordan modellhez, és a kitartásukat izgalmas programokkal szeretnénk meghálálni. Ezekben a nehéz időkben, még fontosabbá vált, hogy apró dolgokkal is örömet tudjunk szerezni egymásnak" – mondta Buza Dani, a Rapcity tulajdonosa, és hozzátette: "bár a korlátozások egy részét már feloldották, továbbra is fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk egymásra, ezért szerveztük egy online platformra az eseményt."

Az eseményen megszólal / fellép majd:


- Tőrös Balázs, NBA-szakértő
- Sipos Balázs, sportkártya-gyűjtő
- DJ Györemix, hip-hop szakértő
- DJ Bia, DJ
- Bencze Gréta, slammer
Az eseménnyel kapcsolatban bővebb információ a hivatalos Facebook eventben érhető el.

Az eseményre külön Insta filter is készült, ami ide kattintva érhető el.

Az Air Jordan 1 Retro HI OG Court Purple 2.0-ról:

Az 1985-ben megjelent sneaker Michael Jordan első saját modellje volt, azóta több színkombinációban is kiadta már a Nike. A mostani lila változat első verziója 2018-ban jelent meg.

Az 1997-98-os Chicago Bullsról készített "The Last Dance" című Netflix-sorozat sikerének köszönhetően, egy Michael Jordan által viselt eredeti Chicago-színállású pár lett minden idők legdrágábban eladott cipője: néhány napja 560 000 dollárért kelt el egy aukción.

Ez is érdekelhet

Alternatív tejek: melyiket érdemes választani?

Alternatív tejek: melyiket érdemes választani?

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján