Egy valóra vált álom

2015. október 5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szombaton az Arena Plaza és a GLAMOUR jóvoltából öt lelkes stylistjelölt mérte össze tudását. A lányoknak egy meghatározott stílusirányvonalat követve kellett a szakmai zsűri előtt ,-Maróy Krisztina főszerkesztő, Voith Kinga az Arena Plaza marketing vezetője és Orosz Barbara a Tűsarok című műsor producere és műsorvezetője -, életük első divatbemutatóján helyt állniuk. A nap végén a szakmai zsűri Gocs Gabriella összeállítását ítélte a legjobbnak. Gratulálunk!

Mesélj magadról, mivel foglalkozol?
Debrecenben élek életem két fontos és meghatározó szereplőjével: a férjemmel és a gyerekünkkel, és nagy örömömre, itt élnek még a szüleim és nagynéném is, és persze barátok, ismerősök. Az egyetemen dolgozom pályázati koordinátorként, illetve egyéb adminisztratív feladatokat látok el. Korábban irodában dolgoztam, bizonyos időközönként próbáltam elszakadni, de valahogy mindig visszakeveredtem egészen mostanáig. Halak vagyok, azaz igen színes a belső életem, a fantáziám és az érzelemvilágom, a külső már más: kicsit olyan vagyok, mint egy remeterák, aki csak akkor bújik elő és nyílik meg, ha teljes biztonságot érez. Akárcsak szombaton a versenyen: egyrészt tudtam, hogy jó helyen vagyok, másrészt a stáb nyitottsága, kedvessége, a szimpatikus versenytársak, a sminkes és a műsorvezető közvetlensége mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy nyugodt voltam és abszolút jól éreztem magam - a színpadon is! Egyébként szabadidőmben imádok kreálni: babákat varrni vagy a kislányom által megrajzolt lényeket "életre" kelteni, szeretem bújni a divatmagazinokat és MissKK babákat gyártani, rajzolni, festeni és fontos szerepet játszik az életemben a sport és a testmozgás is.

Miért jelentkeztél a versenyre?
Idén töltöttem be a negyvenet és hogy Dantét idézzem: "Az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam, mivel az igaz útat nem lelém." Év elején teljesen így éreztem: elakadtam, nem tudtam, mi a hivatásom, a dolgom a Földön, egészen tavaszig. Nem kis belső munka volt, de teljesen világosan, tisztán láttam, hogy a stylist szakma az, amire igazán vágyok. Nem tudtam még, pontosan hogyan valósul meg, nézegettem a stylist iskolákat is. Az internetnek köszönhetően szuper blogokat, cikkeket találtam, felfedeztem a Pinterest-et, kitaláltam a saját stílusomat, detoxikáltam a ruhatáram, moodboard-okat kreáltam. Aztán egy nap a számítógép előtt ülve, beúszott a szemem elé a Glamour-Arena Plaza stylistverseny felhívása. Úgy gondoltam, most vagy soha alapon nem hagyhatom ki ezt a lehetőséget.

Gabriella és modelljei

Mit éreztél, mikor megtudtad, hogy te is ott vagy az öt döntős között?
Mindig is tudtam, hogy valójában ebben szakmában tudok igazán teljessé válni. A döntőbe jutás csak megerősítette bennem ezt dolgot.

Gondoltad volna, hogy megnyered a versenyt?
Nem. Nem is akartam mindenáron, nekem már az öt közé jutni is egy óriási dolog volt.

Milyen érzés volt, mikor kimondták a neved?
Nagyon furcsa és egyben hihetetlen, nem gondoltam volna, hogy megnyerem ezt a versenyt. Amikor kimondták a nevemet, egyszerre öntött el nyugalom és az elégedettség.

Mik a terveid a későbbiekre?
Először is előfizetek a magazinra, hogy megszerezzem a GLAMOUR pólót. Emellett a jelenlegi szerződésem lejártával átnyargalok az irodából a ruhák közé, a divatiparba. Azt hiszem, először beadom (újra) a jelentkezésem a H&M-be, visual merchandisernek és dúskálok és úszkálok a ruhák között, mint hal a vízben. Az szombati események után bátran állíthatom, hogy az álmok bizony valóra tudnak válni, ha elég tisztán látod őket és valóban el akarod érni őket.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szabadulj meg tartósan a nem kívánt szőrszálaktól! Jöjjenek a legnépszerűbb módszerek előnyei és hátrányai

Szabadulj meg tartósan a nem kívánt szőrszálaktól! Jöjjenek a legnépszerűbb módszerek előnyei és hátrányai

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)