Ekkora mellbőséggel is lehet valaki topmodell?!

2013.szeptember.20.

Mi őszintén megvalljuk, hogy az utóbbi időkben sokkal izgalmasabb a divatvilág a modellek szempontjából.

Ashley Smith
Fotó: Purple/SandyKim

Korábban jogosak voltak a kritikák, miszerint a divatvilág csak a nagyon egyforma, fiús testalkatú lányokat részesítette előnyben. A csontos, magas, sápatag lányok egyeduralma azonban egy ideje véget ért. A kifutókon látható modellek mostanában sokkal nagyobb változatosságot mutatnak, a nőies alkatú lányok kezdik újra meghódítani a divatvilágot.

Pár éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy Lara Stone testalkatával a legkeresettebb modell legyen valaki. Egy fecske ugyan nem csinál nyarat, de mára a nemrég első gyermekének életet adó holland lány mellett más nőiesebb vonalú modellek is felbukkantak. Egyre népszerűbb Emily Ratajkowski és jelen pillanatban Kate Upton az egyik legjobban csengő név a divatmagazinok számára. Egyikük sem egy nádszálkarcsú alkat, és hát a mellbőségük sem nevezhető éppen fiúsnak. Ebben a tekintetben a 22 éves texasi Ashley Smith viszi a pálmát.

A tekintélyes fogréssel rendelkező modell amúgy sem egy klasszikus modellalkat, és saját bevallása szerint dús keblei ezen a pályán biztosan hátránynak számítanak. Ettől függetlenül Ashely Smith olyan márkáknak pózolt már, mint a Gap, a Topshop vagy a Sisley, a Diesel pedig valósággal rajong érte. Kissé csodálkoztunk rajta, hogy a vetkőztetésben is igencsak élen járó divatmagazinok egyike sem gondolta még úgy, hogy aktfotókat közöljön a modellről, de jelentjük erre sem kell tovább várni! A Purple legfrissebb számából most már mi is meggyőződhetünk róla, hogy igaz a szóbeszéd, a mindenképpen atipikus Ashley Smith a modellszakmában mellbőség tekintetében verhetetlen.

Ashley Smith
Fotó: Purple/SandyKim

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói