Elite Model Look: Győrben és Budapesten várják a jövő topmodelljeit!

2013.október.5.

Utolsó válogatások ezen hétvégén az ELITE MODEL LOOK presented by GLAMOUR 2013 magyarországi döntőjére!

Most hétvégén lesz az utolsó lehetőség, hogy jelentkezettek a világ legnagyobb modellversenyének magyarországi döntőjére.

Múlt hét pénteken és szombaton az EML13 csapata, azaz a VM Model ügynökei ismét egy újabb helyszínen várták a modellverseny iránt érdeklődőket és a jövő modellüdvöskéit. Ezen alkalommal a fővárosi Westend City Center adott helyet a válogatásoknak, ami már az utolsó előtti hétvége volt az Elite Model Look idei roadshow sorozatából. Szerencsére ezúttal sem volt hiány lelkes jelentkezőkből, de természetesen a VM ügynökség bookerei ezúttal is bejárták a bevásárlóközpontot modellfelfedezés céljából, hogy senki ne maradhasson le a leendő modellek listájáról, ha az adottságai megvannak hozzá, csupán némi önbizalom hiányzott ... :-)
Az itt készült werk videóban végigkövethetitek a modellcasting folyamatát, megismerhetitek a VM model ügynökeit és néhány VM-es modell is feltűnik a képkockákon, az ügynökeiknek segítve a válogatásban:

Ma délután Győrben várják a jelentkezőket, akik szeretnének a divatszakma részesei lenni vagy egyszerűen csak szeretnék megmérettetni magukat és megismerni, hogy hogyan is folyik egy ilyen modellválogatás. Keressétek az EML presented by Glamour 2O13 csapatát a győri ÁRKÁD bevásárlóközpontban 13-18 óra között, holnap pedig a VM MODEL ügynökség irodájában a budapesti Bécsi utca 1. szám alatt, szintén 13-18 óra között lesz a válogatás. Ez lesz az utolsó idei casting, úgyhogy aki még nem tette mindenképpen próbáljon szerencsét!

Ez is érdekelhet

Életem legnagyobb orgazmusa - 5 pasi története

Életem legnagyobb orgazmusa - 5 pasi története

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod