Éljen a környezetvédelem! Globális Újrahasznosítási Hét a H&M-nél is!

2016.április.21.

Elkezdődött a H&M világszintű környezetvédelmi mozgalma, a Globális Újrahasznosítási Hét, melyhez nem kisebb híresség, mint az előadóművész M.I.A. is csatlakozott egy kifejezetten erre az alkalomra írt dallal és a dalhoz készült videoklippel. Budapesten pedig a hét második felétől egy nem mindennapi szabadulós játékra hívja az embereket a H&M az Erzsébet térre.

Az Újrahasznosítási Hét elsődleges célja, hogy környezettudatosságra ösztönözze az embereket a ruhavásárlás során is. A tudatosság növelése érdekében a világsztár M.I.A. egy új videoklipet is készített, hogy rávilágítson a szeméttelepekre kerülő ruhák környezetre gyakorolt káros hatására. Beadhatod a megunt, elhasznált ruháidat, textiljeidet is, amiért levásárolható 1000 forintos kupont kapsz.

Budapesten ráadásul a H&M egy különleges játékkal is készül az Újrahasznosítási Hétre: április 21. és 24. között az Erzsébet téren a H&M Szabadulószobában próbálhatják ki rátermettségüket és környezetvédelemmel kapcsolatos tudásukat a játékos kedvűek.

A négy napon át nyitva tartó Szabadulószobában a tudatos divattal kapcsolatos feladatok segítenek a 2-6 fős csapatoknak a szabadulásban.

A környezettudatosság most mindennél fontosabb. Nemrég szervezték meg Magyarországon az első Globális Fenntarthatósági Divathetet, ami szintén az etikus, környezetkímélő ruhaelőállítást szorgalmazza. Az újrahasznosítás és a környzetünk iránti felelősségvállalás GLAMOUR küldetése is, főként, hogy idén nem másnak, mint a Greenpeace vezető kampánytanácsadójának adtuk a GLAMOUR Women of the Yearen Az év hősnője díjat. Ebben a hónapban pedig ismét összegyűjtjük a Gardróbfrissítés keretén belül azokat a még jó állapotú ruháitokat, amelyeket már nem hordtok szívesen, de másnak akár jól jöhetnének. A Foxposttal ingyen el is tudjátok hozzánk juttatni. Sőt, több hírességet is megkértünk, hogy ajánlják fel régebbi dizájner holmijaikat, amelyekre ti árverésen csaphattok le. Innen minden hasznos információt megtudhattok az akcióról: http://www.glamouronline.hu/gardrobfrissites/

Ez is érdekelhet

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?