Először került kínai modell a milliomos szépségek közé

2013.augusztus.21.

Nem sokat változik a világ legjobban kereső szupermodelljeinek listája.

Gisele Bündchen megint nyert
Gisele Bündchen megint nyert
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Ami az élmezőnyt illeti ott mindenesetre garantált az egyhangúság. A brazil Gisele Bündchen hosszú évek óta letaszíthatatlan a milliós kerestű szépségek listájának éléről. Az immár kétgyerekes anyuka annyira más kategóriát képvisel, hogy szinte egymaga keres annyit, mint a Top 10-es lista további 9 gyönyörűsége összesen.

Igaz, a Forbes listáját mérvadónak szokás elfogadni, azért közel sem biztos, hogy a legpontosabb, hiszen nemrég adott hírt róla az angol sajtó, hogy Kate Moss minden kampányától, divatfotózásától függetlenül is évi 11 millió fontos bevétellel gazdálkodhat a befektetései után. Eszerint tehát a Forbes mostani listáján alaposan alulbecsülték az ikon éves keresetét. A jövő évi listán azonban szinte biztosan előrébb szerepel majd, hiszen úgy hírlik, Hugh Hefner mélyen a zsebébe nyúlt, hogy a Playboy jubileumi számának címlapján az angol legenda pózoljon.

A legjobban kereső topmodellek idei listája is bizonyítja, hogy bizony a divatvilágban sem csak a 20 éveseké a világ. Idén öt 30 év feletti szépség van a Top 10-es listán, de a legfiatalabb Candice Swanepoel sem tinédzser a maga 24 évével. Megtört a brazil lányok dominanciája, idén már csak ketten képviselik az országot, igaz rögtön az első és a harmadik helyen, de az Egyesült Államok is két toplistás szépséggel büszkélkedhet. A holland szépségek eléggé visszaestek, hiszen idén már csak a félig holland Lara Stone képviseli az országot, viszont idén először került kínai szépség a legjobban keresők közé.

Gisele Bündchen megint nyert

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói