Exkluzív: Tamara Lazic, az új fehérneműs bombázó

2013.október.30.

A 23 éves Tamara Lazic mindenkit levett a lábáról a GLAMOUR fotózásán. A Bianca Balti és Irina Shayk szépségére vagy a 90-es évek klasszikus szupermodelljeire emlékeztető szerbiai lány jelenleg az Intimissimi érzéki új kollekciójának az arca, miközben színészi karrierjén dolgozik. Nem csak gyönyörű szemével, tökéletes homokóra alakjával és a kamera előtt mutatott tehetségével nyűgözött le, hanem a közvetlenségével és igazán kedves személyiségével is magával ragadott bennünket. Ismerd meg közelebbről a bájos Tamarát, aki a GLAMOUR fotózása után exkluzív interjút adott nekünk.

Tamara Lazic
Fotó: Intimissimi

Nem először jársz Budapesten. Milyen újra itt lenni?
Egyrészt nagyon örülök, hogy visszatérhettem. Másrészt, szomorú vagyok, mert csak egy estét töltök itt. Amikor először jártam Budapesten, teljesen magával ragadott a szépsége és most, hogy alkalmam volt visszajönni, nagyon boldog voltam. Viszont, mindenképpen el akarok ide úgy jönni, hogy rendesen meg tudom nézni a várost.

Melyek a kedvenc helyeid?
Sok kedvenc városom van, de a kedvencem Szerbia. Mivel sokat utazom és rengeteget dolgozom, keveset vagyok otthon. Amikor szabadidőm van, és azt csinálhatok, amit akarok, illetve a családommal, barátaimmal lehetek, az a legjobb. Úgyhogy az otthonom a kedvenc helyem. Talán, ha nem ez lesz a munkám, akkor már nem Szerbiában leszek a legboldogabb.

Ki a kedvenc modelled?

Őszintén szólva, nincsen kedvencem. Sok modellre felnézek és minden szorgalmas lányt tisztelek, de ha mégis választanom kellene, akkor Bianca Baltit mondanám. Különleges szépség.

Ismersz magyar modelleket?

Palvin Barbara. Odavagyok érte, nem találkoztam vele, de követem Instagramon és a munkáit is figyelemmel kísérem. A legelső benyomásom vele kapcsolatban, hogy egy normális lány. Kedves, mosolygós és nagyon szeretem a stílusát. És természetesen, gyönyörű.

Említetted, hogy otthon szereted a szabadidődet tölteni, de mik a hobbijaid?
Bokszolni szeretek, de az inkább edzés. Emellett színi órákra járok, amikor van rá időm a castingok és fotózások mellett. De amikor végképp nincs semmi dolgom, otthon szeretek lenni pizsamában a családommal.

Mi a kedvenc zenét?

Imádom a hip-hopot. Nagyon szeretem Dr. Dre-t.

Ki a kedvenc fotósod?
Raphael Mazzucco. Nagyon jó vele dolgozni, tudja, mit hogy kell csinálni, gyors és a végeredmény is eszméletlen.

Jelenleg miken dolgozol?
Szerződésem van most az Intimissimivel, nagyon jó velük együttdolgozni. Emellett imádok színészkedni, több reklámban is szerepeltem, és most erre szeretnék még jobban ráfókuszálni. Órákra járok, és ebben akarom fejleszteni magam. Lássuk, mi lesz belőle!

Ezek szerint az álom munka számodra a színészet.
Abszolút. Színésznő akarok lenni!

Így, hogy említetted az Intimissimit, azt is mondd el, melyek a kedvenc alsóneműid az új kollekcióból?
Az idei őszi-téli kollekció a kedvencem. A fehérneműk szexisek, de nem közönségesek, hanem érzékiek. És ezt nagyon szeretem. A kedvencem a gyöngysoros fekete, mert viselhetem ruha alatt is.

Ha randira mész, mit veszel fel?

Nem vennék fel ruhát, hanem csak farmert pólóval.

Vannak bevált szépségtippjeid?
Nagyon szeretem az organikus, otthon elkészített termékeket. Bármid van otthon, akkor azt keverd össze és tedd az arcodra! Persze, nem, de anyukámtól tanultam egy jó receptet: oliva olajat összekeverek sütőporral és belevágok egy fél banánt. Összemixelem és felteszem az arcomra 15 percre. Amikor van időm, akkor ezt szoktam csinálni. Nincs más trükköm, csak annyi, hogy fiatal vagyok, boldog és sokat mosolygok!

Hogyan tartod magad formában?
Próbálok egészségesen táplálkozni. Sportolok, ugye bokszolok heti két alkalommal, amivel levezetem a stresszt és utána minden izmot érzek a testemben. Másrészt nagyon vicces. De első sorban egészségesen eszem, kerülöm a kenyérféléket és az édességet, de nem esem túlzásba, hanem próbálok egyensúlyt tartani.

Kattints a galériára, ahol még több fotót találsz Tamaráról!

Exkluzív: Tamara Lazic, az új fehérneműs bombázó Exkluzív interjút olvashattok az Intimissimi arcával, aki a következő Bianca Balti vagy Irina Shayk lehet!

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói