Ez az anyuka és lányai az egész divatszakmát felforgatják!

2017.június.29.

Nem egyszerű olyan munka- és alkotótársat találni, akivel hasonlóan látjátok a világot, hasonló ízléssel rendelkeztek, és még jól meg is értitek egymást. A legtöbb művésznél különleges kémiára van ahhoz szükség, hogy megtalálják a másik felüket, akivel együtt gondolkodva tudnak valami tényleg fantasztikusat alkotni.

A család az i-D Magazinban
Fotó: Instagram

Ezt láttad már? A SENTIMENTS COUTURE új kollekcióját a metamorfózis inspirálta!

A Goddard-család nagyon szerencsés ebben a tekintetben. Az hagyján, hogy a Molly Goddard dizájner együtt dolgozhat stylist testvérével, Alice-szel, de még anyukájuk, a szintén divattervező Sara Edwards is beszállt a projektbe.

"A személyes kapcsolatunk miatt még több időt tudunk azzal eltölteni, hogy a közös munkánkon dolgozzunk. Minden, amit csinálunk, folyamatosan fejlődik"- árulta el Molly

A kis csapat folyamatosan tör előre: tavaly egy brit tehetségkutatót nyertek meg, Molly pedig egy szalagavató teljes ruhakollekcióját tervezte meg végzős lányok számára. Sarah elárulta, hogy a kollekciók alapját Molly álmodja meg, ő pedig a megvalósításért felel. Miután megkapta a tervet, összedugja a fejét másik lányával, majd együtt kivitelezik a végső kollekciót.

Nézd meg ezt is! Te bevállalnád? Merész táskák a magyar márkától!

Egy családi vállalkozás sokaknál rengeteg veszekedéssel járhat, hiszen nehéz különválasztani a munkát és a magánéletet, azonban úgy tűnik, Goddardéknál ez valóban működik. Sőt mi több! A három nőt még közelebb hozta egymáshoz közös nyelvük, a divat.

Ez is érdekelhet

A bántalmazás egyik formája: minden, amit a szeretetmegvonásról tudnod kell!

A bántalmazás egyik formája: minden, amit a szeretetmegvonásról tudnod kell!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi