Fantasztikus siker: Axente Vanessa az eddigi legfiatalabb magyar a Vogue címlapon!

2012.június.29.

Nem véletlenül rejtegette az előző divathéten a Prada Axente Vanessát.

A magyar modell exkluzívként lépett a kifutóra az olasz luxusmárka kifutóján, hogy aztán alig fél évvel később a Prada idei őszi-téli kampányában is felbukkanjon.

A 16 éves magyar szépség fantasztikus bemutatkozása a nemzetközi porondon okot adott a bizakodásra, de az talán a legmerészebb álmaiban sem fordult elő, hogy mindössze egy fél szezon után máris kampányt, sőt, címlapot kap majd! Pedig így történt, hiszen ma napvilágot láttak a jövő héten megjelenő júliusi olasz Vogue címlapjáról az első képek, amelyeken egyértelműen felismerhetjük Axente Vanessát: ő ül az óriási egykerekűn a borító bal oldalán.

Az olasz Vogue egyébként rögtön a nemzetközi kifutós debütálása során felfigyelt a magyar lányra, így tulajdonképpen reménykedhettünk, hogy talán felbukkan majd a lapban. Az azonban mindent felülmúl, hogy ilyen hamar a címlapra is kerül. A sztárfotós, Steven Meisel nagyon szeretheti Vanessát, hiszen a Prada kampány után az Attractive üdvöskéjével immáron második alkalommal dolgozott. Ez azért több mint bíztató! Axente Vanessa, aki alig egy éve még a magyar GLAMOUR címlapján tündökölt óriási karriert futhat be! Reméljük így lesz!

Ez is érdekelhet

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói