Fekete csipkében hódít Mihalik Enikő

2011.szeptember.12.

A magyar topmodellnek továbbra is nagyon kedvez a divatvilágban tapasztalható új trend.

A nőiesebb formákat előnyben részesítő vonulat egyik kedvence a békéscsabai szépség, aki bár a kifutókon egyre ritkábban jelenik meg, a divatmagazinok azért továbbra is imádják. Mint korábban már megírtuk, Enikő a szeptemberi mexikói Vogue címlaplánya lett, és joggal várhattuk, hogy divatanyaggal is jelentkezik majd a magazinban. Nos, végre kézhez kaptuk a lapot, és természetesen rá is akadtunk büszkeségünk fotóira.

Mivel a borítón is ő szerepel, ezért a magazinban még plusz egy oldalon is foglalkoznak Mihalik Enikővel, akiről a címlapon csak annyit írnak: ikon és múzsa. A magyar topmodell pályafutását néhány mondatban bemutató írás mellett néhány munkáját is bemutatják, valamint megtudhatjuk, mely darabok voltak Enikő kedvencei az új szezonban.

Kattints a képre és nézd meg a teljes divatanyagot Mihalik Enikő főszereplésével!

galeria"); return false;" href="/galeria/1051">

mihalik-mexico-460x-d0000EC3Dd43623989a47.jpg

A divatanyagban a magyar szépség fekete csipkeholmikban csábít. A rendkívül szexi anyag újfent bizonyítja, hogy Mihalik Enikő továbbra is kirobbanó formában van. A modellt egyébként Regan Cameron fotózta a mexikói Vogue-nak.

Mindenképpen örömteli hír, hogy Enikő újra szerepelt a New York-i divathéten, méghozzá a Zac Posen show-n vonult a kifutóra, ahol egy igencsak kihívó ruhában láthattuk újra a legkedveltebb magyar modellt, reméljük ebben a szezonban nem utoljára!

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói