GLAMOUR és Kiehl´s Shoppingparti!

2016.szeptember.2.

Szeptember 8-ától 11-éig (csütörtöktől vasárnapig) 20% kedvezményt kapsz két Kiehl's termék vásárlása esetén, ha felmutatod a GLAMOUR magazin szeptemberi számát és regisztrálsz az üzletben a Kiehl's törzsvásárlói programjába.

Gyere el a Kiehl's üzletbe a WestEndbe, és találd meg a szépséged ápolásához a legmegfelelőbb kozmetikumokat! A Kiehl's már 165 éve segít a vásárlóknak, hogy a bőrüknek a legmegfelelőbb terméket használják.

Komoly gyógyszerészeti múltja, növényi összetevői biztosítékok arra, hogy a legszemélyreszabottabb tanácsot kapd a mindennapi szépségápoláshoz. Ezen a különleges és jó hangulatú rendezvényen lehetőséged van arra, hogy a Kiehl's szakembereivel megtaláld a pontosan neked való személyre szabott bőrápolási rutint!

Mi történik a a Kiehl´s és GLAMOUR közös Shoppingpartiján?

Találkozhattok sztárvendégekkel, akikkel a szépségápolási trükkjeikről, praktikáikról beszélgetünk. Természetesen, ha ellátogatsz a shoppingparti idején a Kiehl´s WestEndben található üzletébe, akkor részt vehetsz egy különleges nyereményjátékban is. Posztolj egy kreatív képet az Instagramra a Kiehl´s és a GLAMOUR Shoppingpartijáról, használd a #kiehlsxglamour hashtaget, és máris pályázol az akció időtartama alatt naponta kisorsolásra kerülő ajándékcsomagra, amely egy személyre szabott konzultációt, és a bőrtípusnak megfelelő hidratáló arcápolót és egy ajándékbögrét is rejt magában.

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell