Legyél te a következő GLAMOUR-nagykövet! Jelentkezz!

Lételemed a divat, szeretnél majdnem egy évig a GLAMOUR csapatához tartozni és minden vágyad, hogy reflektorfénybe kerülj? Jelentkezz GLAMOUR-nagykövet felhívásunkra, és lehet, hogy te leszel az a szerencsés, aki közel egy éven át élvezheti a pozícióval járó előnyöket.

Itt a remek alkalom, hogy 2023-ban megmutasd, mire vagy képes, és új lehetőségek nyíljanak meg előtted. Bizonyítsd be a GLAMOUR szakmai zsűrijének, hogy te vagy az ideális jelölt, aki elnyeri a GLAMOUR-nagykövet pozíciót, és március 1-e és december 31-e között aktív részese lehet a GLAMOUR szerkesztőségének.

Amellett, hogy első kézből tesztelheted a partnerek újdonságait, részt vehetsz fotózásokon, eseményeken és rengeteg szuper lehetőség vár rád. Bepillanthatsz a magazin készítésének kulisszáiba, és végre megmutathatod a tehetséged. A közel egy év alatt rengeteget feljlődhetsz, új kapcsolatokat építhetsz és még közelebb kerülhetsz céljaidhoz. Ha úgy érzed, készen állsz a feladatra, szeretnél egy összetartó csapat tagja lenni, és ezzel együtt szívesen bejárni a szerkesztőségbe, ne hezitálj túl sokáig. Küldd el jelentkezésed február 20-áig a btl@glamour.hu emailcímre. Győzd meg a zsűrit egy kétperces Youtube-videóban, miért vagy te a legalkalmasabb erre a feladatra. Ne habozz túl sokáig, jelentkezz még ma és legyél te az a szerencsés, aki elnyeri ezt a mesés címet. Olvass még többet a jelentkezés pontos részleteiről a pályázat tájékoztatójában!

Ez is érdekelhet

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói