Glamúros magyar topmodellek

2012.augusztus.8.

Ilyen még nem volt, de reméljük, hogy egyre gyakrabban fordul elő: az augusztusi és szeptemberi nemzetközi GLAMOUR kiadásokban rekordot döntött a magyar topmodellek száma. A francia és az olasz kiadásban 2-2 divatanyagban is magyar topmodell a sztár, de a román, bolgár és még jó néhány GLAMOUR-ban is fel-felbukkannak hungarikumok.


Mint ahogy arról már facebook oldalunkról értesülhettetek, július-augusztusi divatanyagunk Palvin Barbival nagyon népszerű a nemzetközi GLAMOUR kiadásoknál is, és sokan vették át tőlünk az anyagot. Már megjelent a francia, a román és a bolgár GLAMOUR, amelyekben a Baráti Vince által fotózott fotósorozat fogad minket, de hamarosan újabb kiadásokban bukkan fel a mi Palvin Barbaránk. (Nem mellesleg a július-augusztusi magyar GLAMOUR-ban Barbi mellett Mihalik Enikővel is találtok egy divatanyagot.)

Palvin Barbival készült anyagunkat számtalan nemzetközi GLAMOUR kiadás átvette
Palvin Barbival készült anyagunkat számtalan nemzetközi GLAMOUR kiadás átvette

Ez azonban még nem minden: az ezerarcú Srej Zsófi rögtön két GLAMOUR-ban is helyet kapott. Miss Sophie a francia számban egy 20 oldalas gigaanyagban, a Millennium Touchban pózol Koray Birand fotóin punkosan szexi stylinggal. Ide kattintva nézheted meg a divatanyagot.


Az olasz GLAMOUR-ban pedig a 9 és fél című filmet idézi meg a Sexy Lady című editoriallel. A képeket Stefano Galuzzi készítette. Ide kattintva nézheted meg a divatanyagot.

És végül a nagy visszatérő: sajnos talán sok embernek semmit sem mond Mészáros Diána neve, pedig tulajdonképpen ő volt az egyik első magyar topmodell, hiszen ott volt a 2001-ben a Victoria's Secret show-ján, ugyanebben az évben szerepelt az olasz Vogue címlapján (!), de Mihalik Enikőhöz hasonlóan több Numéro címlappal is büszkélkedhet.

A 30 éves topmodell most visszatért az olasz GLAMOUR kedvéért, és a "Good Shape" című divatanyagban Alvaro Beamud fotóin mutatja meg, mennyire jó formában van még mindig. Ide kattintva nézheted meg a divatanyagot.

Kattintsatok a fotókra, mindhárom kép 1-1 divatanyaghoz vezet.

Kapcsolódó:

A Victoria`s Secret magyar angyalai

Tarolnak a magyar modellek a kifutókon is

Srej Zsófi az olasz GLAMOUR legszexibb lánya

Srej Zsófi megmutatja, hogyan kell pózolni

Palvin Barbi a brit Harper`s Bazaar trenddiktátora

_blank>Palvin Barbi nem bír ellenállni a pörköltnek

_blank>Palvin Barbi és a Balaton

_blank>Barbi mellét csak egy sál takarja

_blank>Barbi szexibb, mint valaha

Glamúros magyar topmodellek Palvin Barbival készült anyagunkat számtalan nemzetközi GLAMOUR kiadás átvette Palvin Barbival készült anyagunkat számtalan nemzetközi GLAMOUR kiadás átvette

Ez is érdekelhet

Lelki feltöltődésre vágysz? Akkor ezt a podcast sorozatot neked találták ki!

Lelki feltöltődésre vágysz? Akkor ezt a podcast sorozatot neked találták ki!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció