Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Február 5-én tartották a 65. Grammy-gálát, ami a zeneipar legrangosabb díjátadó eseménye. A ceremónia kezdete előtt a zenei szcéna legnagyobb sztárjai a legmerészebb szettekben léptek a vörös szőnyegre – tarts velünk, mutatjuk!

A 2023-as Grammy-díjátadón nem volt hiány divatcsodákból és merész pillanatokból
A 2023-as Grammy-díjátadón nem volt hiány divatcsodákból és merész pillanatokból
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

A Los Angeles-i rendezvény olyan jelölteket ünnepelt, mint az ABBA, Adele, Beyoncé, Bad Bunny, Harry Styles és még sokan mások. A 2023-as díjátadó jelöltjeinek listája hemzsegett a tehetséges és közkedvelt énekesektől, így az is garantált volt, hogy divat fronton is nagyon erős lesz a felhozatal. Lássuk a Grammy-díjátadó legvarázslatosabb és legmerészebb szettjeit!

A Grammy-gála legcsodálatosabb szettjei

Adele vörös fodrokba borult a 2023-as Grammy-n, aki egyébként nemet mondott a vörös szőnyeges bevonulásra. A Grammy-díjas énekesnő egy bordó és bársony Louis Vuitton ruhával nyűgözte le a díjátadó közönségét.

Adele a 2023-as Grammy-gálán Louis Vuitton ruhában ragyogott
Fotó: Kevin Mazur/Getty Images

Harry Styles nem csak fellépett a Grammy-díjátadón, hat jelöléssel érkezett az eseményre: többek között jelölték a legjobb albumra (Harry's House) és a legjobb dalra (As It Was) is. Ez egyértelműen az ő estéje volt a tündöklésre, így a vörös szőnyegen egy mesteri kezeslábasban hódított. Styles csillogós-mintás, mélyen kivágott megjelenéséért Harry Lambert stylist felelt, ruhája a párizsi Egonlab márka jóvoltából készült.

Harry Styles a Grammy-díjátadón a már-már védjegyének számító ruhadarabban, egy Egonlab kezeslábasban jelent meg
Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images

Rita Ora meztelen testét csupán fekete tollak fedik

Beyoncé stílusosan késett a 2023-as Grammyről köszönhetően az őrült Los Angeles-i forgalomnak, de lenyűgöző ruhája megért minden várakozást. A metálos csillogású, hosszú Gucci ruhájának fodrai összhangban voltak azzal a diszkós hangulattal, amelyet Renaissance albuma is képviselt.

Jennifer Lopez is Gucci-ban ragyogott, ő egy egyedi, sötétkék selyem sifonruhában jelent meg a színpadon. A ruha mélyen dekoltált volt, drapírozott kristályok és rakott fodrok díszítették.

Taylor Swift egy éjkék, jobban mondva Midnights kék Roberto Cavalli ruhát viselt, amely egy hosszú ujjú, garbónyakú crop topból és egy hozzá illő, magas derekú, és csillogó kristályokkal kirakott szoknyából állt.

És most jöjjenek a Grammy-gála legmerészebb szettjei

Doja Cat egy latex atelier Versace ruhában jelent meg, amely az énekesnőtől már megszokott drámaiságot hozta el a vörös szőnyegre. A testhezálló ruha vállát egy ikonikus Versace-csavar díszítette. A vinyl megjelenést egy hozzá illő vinyl kesztyűvel egészítette ki.

Jenna Ortega az Adidas új kampányának arca

Cardi B vörös szőnyeges ruhájára nincsenek szavak, a kép már önmagában beszédes! Merész Gaurav Gupta ruhájában kifogástalanul pózolt, ruháját nagy, lógó fülbevalókkal egészítette ki.

Ha a Grammy vörös szőnyegére öltözködsz, akkor igazából csak egy szabály van: viselj valami olyat, amire mindenki emlékezni fog. Camilla Cabello gyöngyös melltartóját több mint 40 órán keresztül és kézzel készítették. A tökéletes kétrészes szett PatBO zsenialitásának köszönhető.

Reese Witherspoon vadító szettje meghozza a Valentin-napi hangulatot

A jelölt Lizzo egy lenyűgöző és különleges Dolce & Gabbana ruhakölteményben érkezett az eseményre, amit csillogó ékszerekkel egészített ki.

Elképesztő pillanatok a vörös szőnyegről:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói