Készülj a bulira: érkezik a H&M minden eddiginél menőbb fenntartható parti-kollekciója!

2021.november.17.

A H&M új forradalmi kollekciója az Innovation Circular Design Story két kiemelten fontos dolgot is ünnepel: a fenntarthatóságot és az örömöt. Azzal, hogy a darabok rengeteg innovatív újrahasznosított és újrahasznosítható anyag felhasználásával készültek, a kollekció kiemeli a H&M elkötelezettségét a fenntartható és megújuló gyártási módszerek mellett. Az új kollekció bemutatásában olyan sztárok vesznek részt, mint Gigi Hadid, Kaia Gerber és Normani Kordei.

Készülj a bulira: érkezik a H&M minden eddiginél menőbb fenntartható parti-kollekciója!
Fotó: h&m

Az Innovation Circular Design Story a H&M Innovation Stories kollekció-sorozatának legújabb része, egy úttörő, új fenntarthatósági kezdeményezés, amely az előre tekintő dizájnra és az innovatív anyagokra fókuszál. A kollekció azoknak szól, akik az öltözködést egyfajta önkifejezési módnak használják és szeretnek kísérletezni. Ez a szellemiség a kampányban is visszaköszön: a fotókat Rafael Pavarotti készítette és a “Mielőtt a buli elkezdődne” címet kapták.

A képek jól visszaadják a készülődés izgalmait, az optimizmust és azok egyéniségét, akik imádják a divatot, szeretik magukat kicsípni, kiválasztani az aznapi öltözéket, a tükör előtt pózolni, táncolni és szabadnak lenni. Ezt a kollekciót a H&M design csapata a stylist Ib Kamarával hozta létre, aki kreatívtanácsadóként járult hozzá a kampányhoz és a stylinghoz. A kollekció 2021. december 9-én debütál online és itthon a Váci1-es H&M üzletben.

Fotó: h&m
Fotó: h&m

Nagyon büszke vagyok, hogy egy olyan kollekción dolgozhattam a H&M-mel, amely ennyire elkötelezett a fenntarthatóság és a megújuló divat irányában, ugyanakkor kiemeli a stílusokat, az élénk színeket és a nagyszerű szabásokat. Ez egy elképesztően sokrétű, gazdag kollekció, és nagyon különleges hangulata van számomra: a készülődés izgalmát foglalja magába, amely során egy olyan öltözéket választunk, amit ha felveszünk, mi leszünk az este sztárjai.

- mondta Ib Kamara, stylist és kreatívtanácsadó.

Normani, Gigi, Kaia és a többi híresség Instagram posztjai egyedi módon biztosítanak előzetes betekintést a kollekcióba. Kövessétek őket, hogy megtudjátok, melyikükük hogyan kreálta meg saját szettjét a kollekció darabjai segítségével, legyen szó egy rózsaszín spagetti pántos, flitteres ruháról, amely újrahasznosított poliészterből készült, vagy egy hulladékanyagokból létrejött menő kosztümszettről.

Fotó: h&m
Fotó: h&m

A divatnak megvan az ereje ahhoz, hogy átformáljon, lelkesítsen és erőt adjon. A kollekció ez előtt tiszteleg és kihangsúlyozza, mennyire jó érzés az, amikor a buli előtt készülődsz, stylingolod magad, majd a barátaiddal együtt örömmel és lelkesedéssel beleveted magad az éjszakába

- mondta Ella Soccorsi, a H&M concept designere.

A kollekciót a Circulator nevű dizájn eszköz segítségével tervezték, ami lehetővé teszi a tervezőcsapatnak, hogy a termékek megalkotásának minden egyes folyamatát átgondolhassák a várható élettartamtól kezdve az anyagokig és a dizájnstratégiákig. A Circulatort a H&M-csoport fejlesztette ki azért, hogy segítse a cég törekvéseit arra vonatkozóan, hogy minél fenntarthatóbbak és megújulóak lehessenek, és hogy elérjék a klímapozitivitási céljukat 2040-re. A cél, hogy 2025-re minden H&M termék ezzel az eszközzel készülhessen.

A kollekció tehát december 9-én jelenik meg, amit vagy online vagy a Váci utca 1-es szám alatt található H&M üzletben tudtok majd megvásárolni.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról