Hihetetlen dolog történt Gigi Hadid modellel

2015.október.30.

Tegnap tartották a Victoria's Secret castingját, és azt máris tudjuk, hogy egy bizonyos modellnek az élete legnagyobb álma teljesült.

Hihetetlen dolog történt Gigi Hadid modellel
Fotó: Instagram

Gigi Hadid semmit sem szeretett volna jobban, mint a szexi fehérnemű bemutatón egyszer végigvonulni. Sajnos korábban elutasították, majd végre egy lépéssel közelebb került vágya egyszeri teljesüléséhez azáltal, hogy a VS Pink márkájának arca lett. A babaarcú modell keményen megküzdött mindezért, és már bocs, de hülye lett volna a Victoria's Secret, ha a 20. évfordulós show-ra nem válogatja be a 20 éves elképesztően dögös modellt, akinek abszolút 2015 volt az éve!

Bennfentes információink szerint (értsd: Snapchat), Mihalik Enikő is felvonult a Victoria's Secret kritikus és kemény vezetői előtt fehérneműben, azonban arról egyelőre nincsenek híreink, hogy idén november 10-én ő is a világ legszexibb modelljei között fog-e lépkedni a csillogó kifutón New Yorkban.

Nos, ami Gigi Hadidot illeti, ő annyira örült a sikernek, hogy rögtön Instagramra is posztolt egy fotót a pillanatról, amikor megtudja, hogy beválasztották. Már mi is nagyon izgatottan várjuk az év legdögösebb bemutatóját, főleg azután, hogy idén már számos jól ismert és szeretett Victoria's Secret Angyal nélkül kell a fehérnemű márkának nagyot alakítani. Ha csak az előadók listáját nézzük, akkor aggodalomra semmi okunk, Rihanna, Selena Gomez és a The Weeknd fellépő hármasával borítékolható a világra szóló siker és az emlékezetes este.

data-instgrm-version="5" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> We love surprises#8230;and we just gave a BIG one to @GigiHadid at today#8217;s #VSFashionShow castings #128079;#127996; #127870; See you on the runway, Gigi #128521; Victoria#39;s Secret (@victoriassecret) által közzétett videó, 2015. Okt 29., 16:23 PDT

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?