Hilary Swank, Az éhezők viadala, Wesley Snipes - Indul a cannes-i filmfesztivál

2014.május.19.

Szombat délután érkeztem a cannes-i filmfesztiválra, hogy a GLAMOUR olvasóit tájékoztassam erről a nagyszabású eseményről, ahol a film és a divatszakma szinte minden szereplője megjelenik évről évre.

Délután érkeztem, és utána rögtön le is mentem a városba. Végigsétáltam a híres Crosette-en, ahol annyi ember volt, hogy alig lehetett járni. A Crosette-et a legújabb filmek óriási posztereivel plakátolták ki. A Palais des Festival, ahol a filmek vetítései és a sajtótájékoztatók történnek, idén Marcelo Mastroanni színeiben díszeleg. Az éhezők viadala olyan hatalmas sikert aratott Amerikában, hogy az egész Martinique hotel is a film plakátjaiba borult.

Az este legnagyobb partija is a sikerszéria témájára épült, amit egy villában a Cap d`Antibes-hez közel rendeztek meg. A helyszín egy félórányira található Cannes-tól autóval, és a pazar gálát egy eldugott villában a hegyoldalon, a híres Eden Rock hotel mellett tartották. A bejárattól még tíz percet kellett gyalogolnunk magas sarkúban, amikor megláttuk a villán a Hunger Games jelét, egy szétterített szárnyú sast, ami aztán visszaköszönt mindenhonnan.

A partit a villa kertjében tartották, ahova egy óriási sátrat húztak fel. Ez a helyszín is Az éhezők viadala hangulatában volt feldiszítve, kristálycsillárok és fáklyák lógtak mindenhonnan. A pincérek is izgalmas, fekete füstös szemfestékkel szolgálták fel a különféle finomságokat a vendégeknek. Az animátor lányok és fiúk, akik a meghívottakat szórakoztatták, ugyancsak fekete sminket, illetve fekete, strasszos dresszet viseltek.

Lencsevégre kaptam néhány sikkes öltözetet. Egy indiai hölggyel is sikerült találkoznom, aki gyönyörű szárit viselt. A parti tele volt Los Angeles-iekkel, akik mind a filmszakmában dolgoznak. Wesley Snipes is jelen volt fehér öltönyben, de sajnos a bodyguardja nem hagyta, hogy lefotózzuk.

Másnap reggel korán keltem, hogy a The Homesman sajtótájékoztatójára időben odaérjek. Ez egy western film, ami a fesztivál egyik legnagyobb esélyese a díjra. Hilary Swank egy gyönyörű fehér, rózsaszín ruhában jelent meg Tommy Lee Jones-szal és Luc Bessonnal az oldalán. Meg kellett állapítanom, hogy Hilary sokkal szebb élőben, mint a filmvásznon.

Ezek után átsiettem a Carlton Hotelbe, ahol igazi sztárparádénak voltam szemtanúja az The Expendables 3 sajtótájékoztatóján. Nem hittem a szememnek, hogy ott volt Mel Gibson (szakállal), Sylvester Stallone, Dolph Lundgreen, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes és a producer, Avi Lerner. Kifelé menet lencsevégre kaptam Jana Fassar holland színésznőt, amint rózsaszín, fodros ruhában pózolt a kamerák előtt a szálloda aulájában.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói