Csak ámulunk: ezek a hírességek kedvenc Gucci táskái

2021.november.19.

Úgy tűnik a divattervezők fantáziája határtalan és nemcsak a ruha, cipő és kiegészítő kollekciókra értem, hanem a tökéletes reklámkampány megalkotására is, ami látványos és egyben szórakoztató is!

A Gucci tervezője, Alessandro Michele, Harmony Korine-nal karöltve készítette el a divatguruk kedvenc új megjátszott kibeszélő show-ját, amelyben a Gucci családba legjobban beleillő sztárok kerültek meghívásra, az ikonikus Gucci táskáikkal. Táska nélkül nincs belépő, így aggodalomra semmi ok, mert ez minden, csak nem unalmas!

A late-night talk show hangulatot tökéletesen megidéző kampányt a szenzációs James Corden vezeti, aki a lehető legjobb választás volt erre a vicces szerepre, azonban a Gucci Beloved igazi sztárvendégei nem azok, akikre először gondolnál, bár kétségtelenül a márka legnevesebb együttműködőit sikerült összeterelni ehhez a különleges kampányhoz új, izgalmas nevek mellett, hanem a divatház ikonikus táskái.

És kik voltak James Corden eddigi sztárvendégei?

A szürke 50 árnyalata színésznője, Dakota Johnson már régóta a márka családjába tartozik, így nem maradhatott ki, de szinte szóhoz sem jutott Corden mellett. Legalább láttuk a csodaszép Dionysus táskáját és irigykedhetünk bámulatos szettjére.

Diane Keaton egy Gucci Horsebit 1955 táskával érkezett, ami tökéletesen kiegészítette sikkes outfitjét, de ez még nem minden! Diane első Gucci kampányát egy különleges zenés műsorral ünnepelte meg. Nézd meg, mert ezt te sem szeretnéd kihagyni!

A kampányműsorban megjelent még Harry Styles, Awkwafina, Sienna Miller és Serena Williams is olyan ikonikus Gucci alkotásokkal, mint a Jackie 1961 vagy a GG Marmont!

A Gucci divatház idén ünnepli a 100. szülinapját és a Gucci x Balenciaga divatbemutató után, most minden szem a Gucci Beloved Talk Showra szegeződött. Nem tudjuk, hogy mit tartogat a divatház az év hátralevő részére, de mi eddig nagyon élvezzük az ünneplésre szánt kampányokat és divatbemutatókat, így kíváncsian várjuk a folytatást!

Cikk: Pongrácz Dóra

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját