Igéző lengyel arany: Magdalena

2014.március.1.

Magdalena 2006 óta szerepel a nemzetközi kifutókon. Az új lengyel modellgeneráció egyik legsikeresebb szépsége, aki Anja Rubikkal együtt megalapozta a lengyel lányok népszerűségét.

Igéző lengyel arany: Magdalena
Fotó: VogueParis

Tizenhat éves volt, amikor édesanyja elküldte fényképeit egy varsói modellügynökség versenyére, amit rögtön meg is nyert. Nagy lehetőség volt ez a gdanski panelrengetegből érkező lány számára. Igaz, először nem a modellkedés volt az álommunka számára, sokkal szívesebben lett volna építész. Idegen nyelveket akart megtanulni és érdekes életről álmodott, így aztán nem sokat ellenkezett, amikor modellkarrierje egyre jobban kezdett beindulni.

A nemzetközi divatvilágban sikeresen esett át a tűzkeresztségen, és oly sok lányhoz hasonlóan New Yorkba tette át a székhelyét, hogy teljes állású modellként keresse a kenyerét. "Az első két, három év csodálatos volt. Lenyűgöző város tele energiával. De egy bizonyos ponton belefáradtam ebbe a gyors ütembe és mindenhol jelen lévő káoszba. Mindezek mellett a munkám elég kiszámíthatatlan. Azt szoktam mondani, hogy egy év modellkedéssel töltött idő felér egy normál ember öt évével" - mesélt a kezdeti időszakról egy interjúban Magdalena Frackowiak. A modell pont ezért tarja fontosnak, hogy személyes ügyeit tökéletes rend uralja, ugyanis egy stabil pont, mint amilyen a család, sokat segít neki.

Lehetetlen felsorolni is, hogy milyen kifutókon szerepelt már, hiszen az elmúlt években New Yorktól Párizsig minden jelentős márka bemutatóján végigvonult. Számos rangos magazin címlapján szerepelt a Vogue magazintól a Numéróig. Az utóbbi években a Victoria´s Secret fehérnemű show-jainak állandó szereplője. Nem egy tipikus fehérneműs modell, persze az alakja kifogástalan, de mégis inkább Lagerfeld által is méltatott erotikus kisugárzásával vívta ki magának a helyet a világ legnézettebb divatshow-jában a brazil bombázók mellett.

Magdalena Frackowiak
Magdalena Frackowiak

Annak ellenére, hogy ilyen elismert, népszerű modellé vált, megpróbál két lábbal a földön járni. Nem szórja a pénzét, nem a luxus a legfontosabb az életében és nem nyúl sem alkoholhoz, sem drogokhoz. Elmondása szerint szülei sokat segítettek abban, hogy megértse, mi a helyes és mi nem, illetve, hogy a legfontosabb megpróbálni nem elveszteni magunk felett a kontrollt. Valószínűleg ez nemcsak üres szólam a részéről, hiszen hét éve divatvilág egyik kedvence, és ebben bizony nagy szerepe van a megbízhatóságának.

Negyven év múlva így képzel el az életét: "Thaiföldön élek egy gyönyörű házban. Szemem előtt látom, ahogy kint ülök a kertben és a gyerekeimet nézem, ahogy játszanak. Festek, ékszert készítek. Az biztos, hogy egy ponton úgy döntök, nem folytatom a modellkarrieremet, hiszen számomra nagy kincs a nyugalom. Pont ezért dolgozom most olyan keményen, hogy a jövőben biztonságos életem legyen" - mondta egy interjúban.

Nem véletlenül említette az ékszertervezést, hiszen nemrégen saját ékszerkollekcióval rukkolt elő, és úgy tűnik, hogy az egyik legismertebb lengyel ékszermárka állandó vendégtervezője lesz. A gyerekekre azonban talán még egy darabig várnia kell, hiszen bár tavaly 3 és fél év után Wojtek Pastor megkérte a kezét, sőt közösen pózoltak egy kampányban is, néhány hónappal később szakítottak.

A cicaarcú, 28 éves Magdalena Frackowiak lassacskán modellként már veteránnak számít. Ennek ellenére valószínűleg még sokáig láthatjuk, hiszen lenyűgöző formában van, és különleges szépségével mindig népszerű lesz.

Ez is érdekelhet

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most