Így vetkőzik egy szupermodell!

2011.november.15.

Karlie Kloss még mindig csupán 19 éves, de máris azzal büszkélkedhet, hogy a divatszakma lassacskán ikonná avatja.

A fiatal modell a legújabb amerikai modellgeneráció legfényesebb csillaga már meghódította a Vogue magazint, és a legnagyobb divatházakat is. Hogy mást ne említsünk, idén a Dior show-ja az ő tökéletes fenekével zárult. Hogy miért, mert egyszerűen szép, ahogy a divatház megbízott tervezője nyilatkozta.

Életkora miatt Karlie eddig nem nagyon vetkőzött, úgyhogy biztosra vehettük, hogy amint lehetőség lesz rá, a magazinok ráveszik néhány akt, félakt képre. Nos, az októberi Allure magazinban Mario Testino kamerája előtt a szupermodell megmutatta, hogy miért is ő Anna Wintour kedvenc modellje, illetve, hogy miként is érdemes ledobnia magáról a ruhákat egy jövendőbeli modell legendának. Mert nem nagyon kérdés, hogy a jelenleg 4. helyen jegyzett szépség utolérheti a 90-es évek nagy modelljeinek népszerűségét. Erre utal az is, hogy a külföldi divatoldalakon hatalmas várakozás előzte meg a mindig kitüntetett figyelemmel kísért Victoria"s Secret show modellválogatásait, hiszen Karlie idén kerülhetett be a fehérnemű show-ra először. Gyakorlatilag követelték a Victoria"s Secrettől, hogy szerepeltesse Klosst is, ami végül természetesen össze is jött.

Karlie egyébként is remek éven van túl, nem volt olyan hónap, hogy a Vogue valamelyik kiadásában ne szerepelt volna, most éppen a német kiadás címlapján láthatjuk. No és itt van az Allure divatanyaga, amiben egészen gyönyörű!

Kattints a képre, és nézd meg a Karlie Kloss vetkőzését!

galeria"); return false;" href="/galeria/1132">

Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Megható: Katalin hercegné különleges ékszere a gyerekeit idézi

Megható: Katalin hercegné különleges ékszere a gyerekeit idézi