Így viseld a trapéznadrágot - a stylist tippjei

2015.május.26.

Mindig jól esik amikor a munkámmal kapcsolatos kérdéseket tesznek fel nekem. Mert nagyon szeretem amit csinálok. Bár néha nem is tudom eldönteni vajon "igazi" munkám van-e? A "sztájlisztkodást" nehéz körvonalazni, a stílus pedig szubjektív dolog. Sokan nem is fogadják el a szakma létjogosultságát. Mi azért keményen kitartunk és harcolunk a rossz ízlés ellen.:)

Azért szerencsére vannak olyanok bőven, akik nyitottak a divatra és saját határaik kibővítésére. A napokban egy kedves ismerősöm a jógaóra végén váratlanul megkérdezte tőlem, hogyan viseljen trapéznadrágot. Van ugyanis egy ilyen 70-es éveket idéző darabja, és bár szuperkényelmes, fogalma sincs mihez kezdjen vele.

Az óráról hazafelé menet már eldöntöttem, hogy megpróbálok segíteni Erikának, és a következő bejegyzésemben előveszem a trepézgatyát. Mostanában úgyis aktuális, hisz a nyári trendek egyik főszereplőjévé lépett elő. Újra.

Én is hallottam egy reggeli műsorban hogy a trapéznadrág optikailag hosszabbítja a lábakat. Van benne igazság, de nem mindegy mivel hogyan viseled. Persze, ha amúgyis Gisele Bündchen vagy, hordhatsz ilyen nacit sportcipővel is, de ha alacsonyabb a termeted, akkor mindenképpen javaslom, hogy magas sarkú cipővel viseld. Legtutibb kiegészítője a bootleg nadrágoknak a telitalpú szandál, vagy a hippi stílus képviseletében a platformtalpú cipők. Ilyenkor a gatya szára annyira rálóghat a cipőre, hogy csaknem eltakarja az egész lábat, és így valóban hosszabbnak tűnnek majd a virgácsaid. Azért kandikáljon ki kicsit az a lábbeli, mert egyrészt életveszélyessé válhat, ha rátaposol a szárára, másrészt pedig tök hülyén néz ki, ha teljesen eltűnik a lábfejed.

Ducibb testalkatra nem a trapéz a legszerecsésebb nadrágválasztás, hisz ha a homokóra forma alul ismét kiszélesedik, olyan alkatot vehet fel a test, mint egy hóemberé.

Ha picit alacsonyabb vagy, kötelező a platformos cipő, és ha van rá mód keress olyan nadrágot ami magasderekú, így tényleg sudárabbá válik majd az alakod.

A denimből készült trapézgatya igazi fesztiválos cucc, de ha nem vagy éppen egy bohém típus akkor találhatsz más anyagból készült darabokat is, melyekkel teljesen más hatást érhetsz el.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói